English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi hadde en riktig god mulighet
Skrevet av Thomas Myren, 2. august 2017, 23:50

Nicklas Bendtner irriterte seg over at Rosenborg ikke utnyttet hjemmefordelen mot Celtic.

- Vi er skuffet over resultatet. Vi skulle gjerne ha vært med i Champions League. For meg personlig var det også et stort mål. Vi hadde en riktig god mulighet her, innrømmer Bendtner overfor rbkweb.no.

- Selv med skadesituasjonen er Celtic et sterkt lag, men de manglet noen spillere. Vi spiller to gode kamper mot dem, så vi kan se hverandre i øynene. Men vi kan godt tillate oss å være skuffet for at vi ikke er videre.

- Jeg syns vi spiller en god 2. omgang. I 1. omgang står vi litt for dypt. De er farlige i få situasjoner, men vi får ikke satt preg på kampen. I 2. omgang spiller vi en god kamp. Vi presser høyt og skaper gode sjanser. Vi spiller godt sammen.

- Så scorer de selvfølgelig et mål der jeg tror han bare treffer én av 100 ganger der han treffer. Da blir vi nødt til å presse. De får en stor sjanse, som André redder. Men med ti minutter igjen var det vanskelig å score to mål.

- Dere burde ha scoret på sjansene rett etter pause?

- Jeg må si at det ikke var 100 prosent-sjanser. Vi kan ikke forvente at vi skal score på dem. Men scorer vi på dem, er det selvfølgelig en helt annerledes kamp.

- Jeg føler ikke at vi kan klandre noen. Nå må vi se framover. Nå som det dessverre ikke ble Champions League, må vi gå for Europa League. Så vi får se på fredag hva loddtrekningen bringer.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi hadde en riktig god mulighet » i forumet! Diskutér «- Vi hadde en riktig god mulighet » i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb