English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Stor tro på gruppespill
Skrevet av Thomas Myren, 3. august 2017, 15:18

Rosenborg er spente på trekninga av 4. runde av europaligakvalifiseringa, men har uansett spilt på seg sjøltillit.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Se trekninga på Eurosport 1 eller uefa.com fredag klokka 13.

RBK blir useedet også i denne trekninga, og mange storklubber er blant de mulige motstanderne, som blir bekreftet etter at returkampene i 3. runde er ferdige i kveld.

UEFA vil fredag formiddag dele lagene inn i fire trekningspuljer. Kampene blir spilt torsdagene 17. og 24. august.

- Det blir to viktige kamper. Vi viser at når vi tør å slippe oss løs, så er vi på høyde og vel så det med Celtic over to kamper. Vi får se hvem vi møter, men jeg har veldig stor tro på at vi skal komme oss inn i et gruppespill, sier Johan Lædre Bjørdal til rbkweb.no.

- Hvordan oppsummer du møtene med Celtic?

- Vi er skuffet. Det er kjedelig at det ble som det ble, når vi var såpass nære som vi var. Men sånn er det, det er små marginer på dette nivået.

- Hva syns du om 1. omgang?

- Vi starter veldig bra de første minuttene. Da har vi trykk og får en tidlig corner. Publikum er fantastiske, og vi gjør det vi skal.

- Men så blir vi spilt litt for lave. De skaper ikke så veldig mye på oss. Det er vel en veldig stor sjanse som André redder. Ellers er det ikke så mye.

- Vi er enige om at "det er greit nok" når vi kommer til pause, men at vi må prøve å spille litt mer fotball: Fylle opp med mer folk i boksen og stå litt høyere. Det syns jeg vi lykkes med.

- 2. omgang er mye bedre enn 1. omgang. Da syns jeg vi er der vi skal være. Men dessverre holdte det ikke helt inn. Noen ganger går det, noen ganger går det ikke. I dag gikk det dessverre ikke.

- Det handler om å score på sjansene.

- Det er klart. De har vel to-tre sjanser i løpet av kampen. På målet limer han ballen i vinkelen med høyrefoten. Det er et fantastisk mål.

- Vi møter et bra lag, vi skal ikke glemme det. Det er et voksent lag: Du ser når de spiller at de har erfaring. For oss er det viktig å få samme erfaring gjennom å spille slike kamper.

- Hvordan er det at drømmen om Champions League ender i 3. runde i år igjen?

- Så klart er det skuffende. Samtidig vet vi at det er kamp på lørdag. Så er det cupen, Molde og play-off. Vi må riste dette av oss og komme oss videre.

- For din egen del: Visste du tidlig i uka at du kom til å spille mot Celtic eller var det mye fram og tilbake med skaden til Reginiussen?

- Jeg visste det ikke veldig tidlig. Men det var ikke noe problem for meg. Jeg har vært med i gamet såpass lenge at det var ett fett om jeg hadde fått vite det et par timer eller tre uker før.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Stor tro på gruppespill» i forumet! Diskutér «- Stor tro på gruppespill» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb