English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kristiansund - Rosenborg 3-3
Skrevet av Thomas Myren, 3. juli 2017, 21:00

RBK reddet til slutt uavgjort etter å ha gitt fra seg pauseledelsen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Kastet to poeng rett i dass
- Kjennes ikke bra i det hele tatt
- Det er noe å arbeide med
- Vi er ikke nok fokuserte
Bilder fra Kristiansund - Rosenborg


KRISTIANSUND (rbkweb.no): - I stort sett alle kamper tar vi ledelsen, men vi klarer ikke å holde den. Vi har ikke kontroll over lang nok periode. Vi greier ikke å spille oss ut av deres press. Vi mister kontrollen på kampen. Vi må jobbe videre med å se på hvorfor det skjer gang på gang, sa Mike Jensen.

Kapteinen var sjøl bare innbytter etter lårskaden mot Sogndal. Pål André Helland sleit med lyske og lår og var igjen hjemme, mens Nicklas Bendtner ble benket etter å ha vært bortreist i helga som forlever i et bryllup. I tillegg var Birger Meling fortsatt suspendert etter utvisninga i Haugesund.

Fraværene ga plass til friskmeldte Anders Konradsen etter leggstrekk, Fredrik Midtsjø og Elba Rashani i det første seriemøtet med samarbeidsklubben på Nordmøre. Matthias Vilhjalmsson ble skjøvet fram som midtspiss, mens Marius Lundemo fortsatte på sentral midtbane. Noe overraskende var Jørgen Skjelvik igjen venstrebackvikar sjøl om Alex Gersbach var tilbake fra prøve-VM.

Johan Lædre Bjørdal misbrukte den første store sjansen, da han sprang litt for tidlig inn og headet et frispark over. RBK fortsatte å ha marginene mot seg foran mål: Konradsen var nær å vinne duellen, da en corner til slutt havnet hos Sean McDermott. Så fikk hjemmelaget med nød og neppe klarert et farlig innlegg etter at keeperen hadde gitt retur på skudd fra Konradsen.

Etter en halvtime lyktes Rosenborg: Milan Jevtovic spilte gjennom Skjelvik, som elegant la inn. På hjørnet av femmeteren stakk Vilhjalmsson fram hodet og headet fint videre mot bakerste stolpe.

Kristiansund yppet seg med to halvfarlige angrep, før bortelaget doblet ledelsen rett før pause: Vilhjalmsson dempet et langt framspill fra Midtsjø med brystkassa, og Konradsen fikk tuppet ballen forbi keeper og i mål.

- Vi gjør en solid 1. omgang. Vi sitter i pausen og er klare på at vi skal ut og fortsette å kjøre. Vi åpner for så vidt bra, og har én ball på innsida av stolpen. Så vi er nær 3-0, konstaterte Konradsen.

Det var Midtsjø som fikk tåa på et innlegg fra Vegar Eggen Hedenstad, da ballen traff stanga.

I stedet sørget Jean Mendy med utligning med to mål på seks minutter. Først sprang han seg fri fra Bjørdal, og skjøt kontrollert et innlegg nede ved stolperota. Så glapp spissen mellom de to midtstopperne og tuppet inn 2-2.

- Kristiansund er effektive: De har to innlegg og scorer to mål. Da blir det stress. Vi faller litt ut av rytmen, slo Konradsen fast.

Rosenborg maktet derfor aldri å slå tilbake og ta ledelsen på ny. Etter 83 minutter fullførte i stedet Sondre Sørli snuoperasjonen for nordmøringene, da han fikk mye plass ute til høyre og scoret med et langskudd lavt nede ved lengste stolpe.

- Det er innkast helt oppe ved deres cornerflagg. Det er én bevegelse og én mann som blir rettvendt. De spiller ballen rett gjennom, og så er det scoring. Det er for dårlig, syntes Jensen.

Daouda Bamba kunne ha økt hjemmeledelsen til 4-2, men André Hansen avverget. I stedet reddet Bendtner poeng på overtid, da Bjørdal headet en corner tilbake foran mål. Den danske innbytteren dempet ballen på brystet og sparket den inn fra kloss hold med tunnel på keeper.

- Det er forskjell på ett poeng og 3-3 og tape 2-3, som hadde vært helt fryktelig. Det kjennes fortsatt ikke bra, men vi skal være glad for at vi ikke tapte til slutt, oppsummerte Konradsen.

Rosenborg, som ikke har vunnet på bortebane siden i Sarpsborg 1. mai, utnyttet dermed ikke Brann sin uavgjort mot Vålerenga til å øke forspranget på tabelltopp, som forblir to poeng.

Kampfakta

Kristiansund3-3ROSENBORG
Jean Mendy 55, 61
Sondre Sørli 83
Matthias Vilhjalmsson 30
Anders Konradsen 44
Nicklas Bendtner 90

Mandag 3. juli 2017 19:00
Eliteserien, Kristiansund stadion
4126 tilskuere og vist på Max

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik - Anders Konradsen (Nicklas Bendtner 72), Marius Lundemo, Fredrik Midtsjø - Elba Rashani, Matthias Vilhjalmsson, Milan Jevtovic (Mike Jensen 76)

Gult kort RBK: Fredrik Midtsjø

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Alex Gersbach, Mushaga Bakenga og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kristiansund - Rosenborg 3-3» i forumet! Diskutér «Kristiansund - Rosenborg 3-3» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb