English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er noe å arbeide med
Skrevet av Thomas Karlsen, 4. juli 2017, 18:41

Nicklas Bendtner reddet poeng og noe av æren for Rosenborg på overtid.KRISTIANSUND (rbkweb.no): - Nå står vi med en følelse av at vi har tapt kampen. Vi burde egentlig føle oss litt heldige når vi spiller 3-3, men det er slett ikke sånn vi ser det. Det er utrolig skuffende, og det skal rettes opp 100 prosent, lover Bendtner.

- Kampen skulle ha hatt et helt annet utfall. Vi spiller en god 1. omgang, og holder dem egentlig fra sjanser. Vi scorer selv to gode mål.

- Helt plutselig skjer det noen feil, og de får noen sjanser på ikke topp spill. Det er individuelle feil, men vi skal korrigere det som et lag.

- Hvorfor skjer det?

- Når de scorer sitt første mål, er det litt sånn om vi faller sammen som lag. Vi får ikke reist oss. Det burde ikke ha betydd noe for oss, og vi burde ha kjørt på videre. Det er klart det er noe å arbeide med, men det ble i hvert fall 3-3, og vi tapte i hvert fall ikke kampen. Det er én av de positive tingene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er noe å arbeide med» i forumet! Diskutér «- Det er noe å arbeide med» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb