English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kjennes ikke bra i det hele tatt
Skrevet av Thomas Myren, 3. juli 2017, 21:55

Anders Konradsen ga Rosenborg en tilsynelatende komfortabel ledelse til pause, men det hjalp ikke.KRISTIANSUND (rbkweb.no): - Det kjennes ikke bra i det hele tatt nå. Vi hadde en god følelse etter 2-0, men vi trodde på ingen måte at vi hadde vunnet kampen. Så vi slipper oss ikke helt ned. Det er bare Kristiansund som dunker inn to mål på to innlegg, og da blir det ekkelt, hevder Konradsen.

- Det er selvfølgelig skuffende etter at vi gjør en solid 1. omgang. Vi sitter i pausen og er klare på at vi skal ut og fortsette å kjøre. Vi åpner for så vidt bra, og har én ball på innsida av stolpen. Så vi er nær 3-0.

- Men Kristiansund er effektive: De har to innlegg og scorer to mål. Da blir det stress. Vi faller litt ut av rytmen. Jeg ser ikke helt hva som skjer på 2-3-målet, men igjen gir vi bort en komfortabel ledelse. Vi gjør det altfor spennende for oss sjøl i forhold til hva det trenger å være.

- Har det blitt noe psykisk at dere gir fra dere så mange ledelser?

- Jeg vet ikke helt. Jeg syns det er vanskelig å si. Vi har hatt den typen "flyt" i hele år. Psykisk - jeg vet ikke, men det kan godt hende. Det er bare ikke godt nok.

- Hva vil du sette fingeren på i 2. omgang?

- Vi springer vel akkurat de metrene for lite i 2. omgang i forhold til 1. omgang, noe som gjør at de får de rommene de trenger for å komme til de innleggene og skape de sjansene som de har. De får et par-tre sjanser og scorer tre mål. Da blir det tøft. De er effektive.

- Blir følelsen tross alt en del annerledes når dere får 3-3?

- Ja, det er klart at det er forskjell på ett poeng og 3-3 og tape 2-3, som hadde vært helt fryktelig. Det kjennes fortsatt ikke bra, men vi skal være glad for at vi ikke tapte til slutt.

- Hvordan gikk det med leggen din?

- Det gikk bra. Jeg kjenner heldigvis ingenting til det. Det var egentlig godt å hive seg rett ut i kamp, få det i kroppen og kjenne at leggen fungerte.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kjennes ikke bra i det hele tatt» i forumet! Diskutér «- Kjennes ikke bra i det hele tatt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb