English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kastet to poeng rett i dass
Skrevet av Thomas Myren, 3. juli 2017, 22:37

Mike Jensen konstaterer at Rosenborg sliter med å holde på ledelser.

KRISTIANSUND (rbkweb.no): - Vi føler at vi har kastet to poeng rett i dass. Vi har full kontroll i 1. omgang og er millimetre fra 3-0. Så skjer det som har skjedd så ofte i år: Vi mister kontrollen på kampen. Det er sånn om vi er redde for å miste det vi har, og da får vi ikke dratt seieren i land, påpeker Jensen, som sjøl bare var innbytter etter den lille lårskaden mot Sogndal.

- Det verste er at det skjer igjen?

- I stort sett alle kamper tar vi ledelsen, men vi klarer ikke å holde den. Vi har ikke kontroll over lang nok periode. Vi greier ikke å spille oss ut av deres press. Vi mister kontrollen på kampen. Vi må jobbe videre med å se på hvorfor det skjer gang på gang.

- Det er noen elementære feil. I dag er det noen slurvefeil. Det er to innkast som de scorer mål på. På 2-3 er det innkast helt oppe ved deres cornerflagg. Det er én bevegelse og én mann som blir rettvendt. De spiller ballen rett gjennom, og så er det scoring. Det er for dårlig.

- At det blir 3-3 blir fattig trøst?

- Det var ikke det vi kom hit for. Det er skuffende.

- Dere har ingen borteseier siden Sarpsborg for to måneder siden. Det er størst problemer på bortebane i øyeblikket.

- Jo, jo. Det er klart at de satser og har alt å vinne når de kommer under 0-2. Vi får liksom ikke stått i mot. Vi mangler trykk i vårt spill når vi skal spille oss ut, og så slurver vi.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kastet to poeng rett i dass» i forumet! Diskutér «- Kastet to poeng rett i dass» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb