English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Odd 3-0
Skrevet av Thomas Myren, 2. april 2017, 22:05

Debutantene innfridde da RBK vant prestisjeoppgjøret og inntok toppen av tabellen - for å bli!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var helt perfekt!
- Trener på dette hver eneste dag
- Han er vanvittig bra
- Vi viser hvor gode vi kan være
- Det var en avgjørende situasjon for oss
Bilder fra Rosenborg - Odd


- Det var godt å komme i gang. Man er selvfølgelig litt spent på første seriematch, men det kjennes veldig bra ut å spille ut på her, foran Kjernen. Det er morsomt og gir mersmak! smilte Vegar Eggen Hedenstad til rbkweb.no.

Den nye høyrebacken var solid, men Nicklas Bendtner og Milan Jevtovic kom mest i fokus. Imidlertid begynte RBK tregt, og Odd presset i form av en rekke dødballer uten resultat.

- Vi er dårlige, syns jeg. Den første halvtimen er vi ikke bra. Da ser det ut som om vi er nervøse og litt preget av det, erkjente Kåre Ingebrigtsen.

Først etter en knapp time løsnet det: Pål André Helland dro med seg ballen innover og serverte Bendtner. Med et solid hodestøt kronet den nye dansken sin hjemmedebut.

- Jeg fikk en riktig, riktig fin mottakelse, og det er jeg riktig glad for. Jeg syns det var perfekt å kunne gi noe tilbake i form av et mål, sa mannen med erfaring fra engelske, italienske og tyske toppklubber.

Bare minuttet senere hjalp Fredrik Semb til med å doble ledelsen, da Odd-stopperen kastet fram foten, slik at et innlegg fra Mike Jensen spratt i mål.

Jevtovic rundet av med et ekte kunststykke: Den serbiske leiesoldaten dempet elegant et langt framspill fra Jensen, vendte opp, fintet bort Semb og skjøt hardt i lengste kryss!

- Jeg prøver og trener på å gjøre dette hver eneste dag. Det var som å se Beckham! Jeg tilegner målet til familien min - kona mi og de to ungene mine, uttalte Jevtovic.

Revansjen var søt etter de to tapene for Odd i fjor, deriblant i seriepremieren.

- I 2. omgang samler vi oss. Da kjører vi på og viser hvor gode vi kan være. Så får man satse på at man kan starte der neste gang, avsluttet Hedenstad.

Kampfakta

ROSENBORG3-0Odd
Nicklas Bendtner 57
Sjølmål (Fredrik Semb) 58
Milan Jevtovic 70

Søndag 2. april 2017 20:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
16 804 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Alex Gersbach (Johan Lædre Bjørdal 46) - Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland (Elba Rashani 74), Nicklas Bendtner, Milan Jevtovic (Mushaga Bakenga 75)

Gult kort RBK: Alex Gersbach

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Jacob Rasmussen og Mattias Vilhjalmsson


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Odd 3-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Odd 3-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb