English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var helt perfekt!
Skrevet av Thomas Karlsen, 2. april 2017, 23:55

Rosenborg-maskineriet hostet og harket helt til at Nicklas Bendtner med sitt flotte hodestøt ordnet full tenning og ordentlig seriestart etter en knapp time.- Det var riktig viktig for fansen, som var fantastiske - de sang gjennom hele kampen. Jeg fikk en riktig, riktig fin mottakelse, og det er jeg riktig glad for. Jeg syns det var perfekt å kunne gi noe tilbake i form av et mål, smiler den nye danske midtspissen etter 3-0-seieren over Odd.

- Var du nervøs i dag?

- Nei, jeg har spilt profesjonelt siden jeg var 17 år, så jeg trodde jeg skulle klare å håndtere det!

- Du hadde familien på tribunen i dag. Er det ekstra stas å levere bra når de er til stede?

- Ja, det var det mest perfekte for meg at min familie kunne være her - spesielt min sønn. Han ser ikke sin første kamp, men sin første kamp på lang, lang tid. Det var helt perfekt!

- Ett mål på én sjanse. Kommer du til å fortsette å være så effektiv?

- Jeg vil gjerne ha flere sjanser. Jeg syns vi spiller godt og kreerer noen gode sjanser, men vi mangler litt på den siste pasningen i deler av kampen, for at det skulle ha ført til noe større. Alt i alt tror jeg at jeg kommer til å få mange sjanser på dette laget i framtida.

- Du blir allerede sammenlignet med spisslegenden Odd Iversen.

- Det er en riktig, riktig fin spiller, som man skal ha stor respekt for. Men det er min første kamp, og det er 29 igjen. La oss få noen flere poeng på kontoen først.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva syns du om kampen?

- I 1. omgang spiller vi ikke så godt som vi gjerne vil. Vi holder oss ikke helt til de planene som ble lagt, og lagdelene henger ikke sammen. Det fikk vi rettet på i 2. omgang, og forløsningen kommer når vi scorer det første målet. Da fikk vi litt mer tro på det.

- Hvordan er det å spille i Norge kontra Premier League og Bundesliga?

- Det er klart at det er forskjell, det vil det alltid være. Du sammenligner med noen av de største ligaene i verden, men det er egentlig ikke så viktig. Det viktigste er at vi lykkes. Jeg spiller her nå, og mitt fokus er her. Det handler om å gjøre det best i den ligaen som du spiller i.

- Hvor langt er du unna ditt toppnivå?

- Det er klart at jeg ikke er 100 prosent der jeg ønsker å være. Det handler om kamptrening og kontinuitet. Heldigvis har vi tre kamper denne uka, så det er muligheter for å bygge på formen.

- Det er kamp igjen allerede på onsdag. Er du i god nok form til å spille igjen da?

- Nå skal vi ta det rolig de neste par dagene. Når onsdag kommer, skal jeg være "fit".

- Hvordan har de første ukene i Trondheim vært?

- De har vært gode. Jeg har opplevd all slags vær her - det er litt nytt for meg, men det har vært spennende! Det var deilig å se solen også! Jeg har vært glad over min mottakelse fra spillere, trenere, fans og mennesker rundt klubben. Jeg har ikke så mye å sette fingeren på.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var helt perfekt!» i forumet! Diskutér «- Det var helt perfekt!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb