English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kjell Rune Sellin

Kjell Rune Sellin
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Kjell Rune Sellin
Kallenavn Kjella
Født 01.06.1989
Fødested Namsos
Høyde / vekt 179 cm / 76 kg
KARRIERE
Posisjon Angrep
Draktnummer 17
Andre klubber Byåsen, Ørland, Kongsvinger, Aalesund
I RBK perioden 2008-2010
Overgangssum ukjent
Landslag ingen kamper


Ørlendingen imponerte for Byåsen våren 2008 med ti mål og fire målgivende pasninger på 13 kamper i 2. divisjon. Også Bodø/Glimt og Molde ønsket å kjøpe Sellin, men spissen valgte Rosenborg.

- Han har ekstreme kvaliteter som hurtighet og gjennombruddskraft, skrøt sportslig leder Erik Hoftun.

Kort tid etterpå fikk Kjell Rune Sellin spille nesten en halvtime i Tromsø, og deretter ble det lengre innhopp både mot Stabæk og Brann. Overivrig rakk han å markere seg med to gule kort, men så ble det bare spill for RBK2 utover høsten.

- Det var veldig stor forskjell for meg fra 2. divisjon. Det er først og fremst prestasjonene på trening som gjør om jeg får spilletid eller ikke, og det var litt opp og ned i fjor. Jeg håper at jeg kan være litt mer stabil i år, sa Sellin i etterkant.

Rett før seriestart i 2009 ble imidlertid både Rade Prica og Dario Zahora kjøpt inn. I den nye 4-3-3-1-formasjonen til Erik Hamrén ble Sellin i stedet et alternativ på kant. Han fikk en del spilletid utover sommeren, deriblant i kvalifiseringa til europaligaen. Men det ble full stopp da han pådro seg en kraftig lårstrekk, og var ute i lengre tid utover høsten.

Vinteren og våren 2010 ble en opptur. Ørlendingen startet seriekampene mot Lillestrøm og Tromsø samt cupkampene mot Stjørdals-Blink og Steinkjer. Dessuten scoret han to mål mot Brann som innbytter.

Men Nils Arne Eggen viste slett ikke samme tillit, og ga ikke Sellin et eneste minutt på banen utover sommeren. Løsninga ble utlån til Kongsvinger ut sesongen. Sellin fikk godt med spilletid hos hedmarkingene, og skaffet seg god erfaring til tross for nedrykket.

Jan Jönsson vurderte ikke utsiktene for spilletid i RBK som ikke særlig gode, og 1. nyttårsdag i 2011 ble Sellin solgt til Aalesund.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb