English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sellin skal bli stabil
Skrevet av Thomas Myren, 12. februar 2009, 09:57

Kjell Rune Sellin fikk tre innhopp rett etter overgangen fra Byåsen, men deretter ble det helt stille. Nå er den kjappe spissen klar til å ta nye steg i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen
- Det var veldig stor forskjell for meg fra 2. divisjon. Det er først og fremst prestasjonene på trening som gjør om jeg får spilletid eller ikke, og det var litt opp og ned i fjor. Jeg håper at jeg kan være litt mer stabil i år, sier Sellin til rbkweb.no.

Ørlendingen imponerte med ti mål på 13 kamper for Byåsen, og ble spilleklar for RBK i slutten av juli. Allerede 3. august fikk han spille nesten en halvtime i Tromsø, og deretter ble det lengre innhopp både mot Stabæk og Brann. Han rakk å markere seg med to gule kort, men så ble det bare spill for RBK2 utover høsten.

- Det var ikke så rart, han er fortsatt ung og uerfaren. "Kjella" hadde gjort det bra i 2. divisjon, men det er litt forskjell på å spille i 2. divisjon og i Tippeligaen. Jeg syns "Kjella" egentlig fikk ganske mye spilletid i fjor i forhold til den bakgrunnen han hadde, sier Trond Henriksen.

Didier Konan og Steffen Iversen ble fast spisspar, mens Besart Berisha, John Pelu og Jo Sondre Aas fikk innhoppene.

- For "Kjella" sin del tror jeg det likevel var veldig greit at han kom da han kom. Han brukte høsten til å justere seg inn, og kunne starte på likt i januar fordi han visste hva han gikk til. Å få være med på hele oppkjøringa gjør han bare godt når han er så ung, mener Henriksen.

Sellin sier seg enig:

- Det er helt klart bra å begynne med blanke ark. Sesongoppkjøringa er veldig viktig for å skape et grunnlag.

I går var Kjell Rune Sellin involvert i de to første målene i 4-1-seieren over Ranheim.

- Jeg var i nærheten av ballen, men det første var et sjølmål. På andre målet var det litt klabb og bab i feltet før jeg får en fot på ballen - artig! smiler han etter sitt aller første mål på førstelaget.

Etterpå vanket det skryt fra treneren:

- Han har fått en vinter på seg nå, og har lært seg å kjenne på litt tøffere tempo og litt tøffere dueller. Jeg syns han har tatt steget ganske bra. Han har fått spille en del i det siste, og i dag var han i hvert fall veldig positiv i førsteomgangen, sa Trond Henriksen.

I skadefraværet til Iversen har Sellin fått starte som midtspiss i hele tre av fem treningskamper. Han har imponert såpass mye at U21-landslagssjef Øystein Gåre har notert seg navnet på spissen, som hittil har ingen aldersbestemte landskamper.

- Jeg har fått spille mye nå i starten, og det er veldig artig. Det at jeg har fått så mye spilletid allerede hjelper på sjøltilliten, forteller 19-åringen.

- Utsiktene til videre spilletid er gode så lenge at ikke en ny spiss er hentet inn?

- Jeg kjører bare på, og tenker ikke så mye på det. Tenker mest på meg sjøl og laget, avslutter Kjell Rune Sellin.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sellin skal bli stabil» i forumet! Diskutér «Sellin skal bli stabil» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb