English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sellin slo til som spiss
Skrevet av Thomas Myren, 14. april 2010, 23:50

Mot Brann fikk Kjell Rune Sellin endelig forsøke seg som midtspiss, og ørlendingen kvitterte med sine to første seriemål.


KVELDENS MANN: Vadim Demidov gratulerte Kjell Rune Sellin med gjennombruddet.

Foto: Thomas Karlsen

- Jeg føler at spiss er min vante rolle. Jeg er oppvokst som spiss og spilte alltid spiss på Ørlandet. Så det var fantastisk å få sjansen på topp, og bevise nettopp dette, sier Sellin til rbkweb.no.

Siden han ble kjøpt fra Byåsen sommeren 2008 har han stort sett bare fått spille på kant. Sjøl om han kvitterte for hele fem mål i cupen utover våren og sommeren i fjor, ble det en tung høst med mye benkesliting mens yngre lagkamerater fikk flere og lengre innhopp.

- Jeg føler ikke at jeg har fått ut potensialet mitt, som jeg vet at jeg har innerst inne. Så det var greit å få vise det i dag, kommenterer 20-åringen.

Til tross for manglende sjanser på førstelaget har han arbeidet hardt på trening.

- Jeg har trent spesielt på å orientere meg. Og jeg så fra benken at det var veldig mye rom, og tenkte at det var muligheter for å få sjanser, forteller Sellin, som brukte bare et halvt minutt på å øke til 2-0 med sitt første spark på ballen etter å ha erstattet Morten Moldskred.

- Da Steffen (Iversen) fikk ballen var det egentlig bare ved bakre stolpe det var rom, så det var bare å stille seg der. Og der kom ballen. Så det var bevisst, smiler Kjell Rune Sellin.

Fra svært trengt posisjon scoret han deretter enda et mål:

- Micke (Dorsin) kom på et bra løp på sida og fikk lagt inn. Jeg kom feilvendt med to spillere bak, men jeg fikk vendt om og skutt. Jeg skjønte ikke ballen ramlet inn før Micke (Lustig) sprang bort til meg og jublet, forteller fosningen, som deretter sjøl også tok en liten æresrunde foran Kjernen.

- Det var helt utrolig. Det var fantastisk å score mål. Ikke minst på grunn av publikum som står der og er den 12. mann. Det var en kjempegod opplevelse.

I kveld kunne Sellin i tillegg glede seg over tabelledelse:

- Jeg føler at de tre poengene var fullt fortjente. Vi spiller bra fotball og har banespillet, men vi skaper ikke de helt store sjansene i 1. omgang. I 2. omgang kommer vi litt mer oppover i banen, og da kom også sjansene og målene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sellin slo til som spiss» i forumet! Diskutér «Sellin slo til som spiss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb