English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er på oppovertur
Skrevet av Thomas Myren, 21. september 2022, 06:52

Tove Moe Dyrhaug føler at hun har bidratt til å legge forholdene godt til rette for framtida, nå som hun gir seg som daglig leder i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Ja, det kjenner jeg at er veldig godt. Vi er veldig på oppovertur sportslig. Det passer aldri å gi seg, men akkurat nå føler jeg at vi har god kontroll på europacup. Det er også utrolig mye bra som skjer på akademiet, sjøl om det har vært kritisert. Den røde tråden som vi har fulgt der, begynner å gi resultater: 16-åringene spilte seg til semifinale, og det er bra! smiler Dyrhaug til rbkweb.no.

- Jeg er dessuten superglad for Kjernen, som virkelig er tilbake. Vi er Norges beste hjemmelag, og vi har med oss den tolvte mann. Publikum er det viktigste på kamp. Vi må bare jobbe for å få mer folk på kampene.

12. juni ble hun valgt som president i Norges Skiforbund. Samme kveld ble Tore Bjørseth Berdal konstituert som daglig leder i RBK. I sommer har han fått opplæring av forgjengeren.

- Det har vært veldig fint! Vi har vært enige om hva jeg skal "onboarde" Tore på. Samtidig er det nytt styre og fusjon, så det har vært ganske mye nytt. Vi har vært veldig tydelige på hvilke type oppgaver som vi skulle gjennom, forklarer Dyrhaug.

Hun ble ansatt som arrangementssjef i Rosenborg i 2006 etter å ha fungert i rollen sesongen før. Så var hun vikar som daglig leder vinteren 2011/12 inntil Hroar Stjernen tiltrådte som erstatter for Nils Skutle.

Etter et drøyt år var Stjernen ferdig. Dyrhaug ble igjen midlertidig sjef før hun fikk jobben permanent i oktober 2013.

- Hvordan var det å gå utpå banen for siste gang etter kampen mot Lillestrøm?

- Det var litt sterkt. Jeg er heldig som har fått vært med på dette fra innsida og opplevd så mye.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er på oppovertur» i forumet! Diskutér «- Vi er på oppovertur» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb