English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Tromsø 3-2
Skrevet av Thomas Myren, 12. september 2021, 21:59

Innbytterne reddet RBK, som ga fra seg en tilsynelatende komfortabel ledelse.

- Det var en kontrollert nikk
- Kanskje vi blir litt for selvsikre?
Uten Eyjolfsson i Sarpsborg


- Det fins vel ingen bedre følelse enn å vinne en kamp sent. Det er ren glede! gliste Stefano Vecchia.

Vingen sleit med ryggen tidligere i uka og var plassert på benken. Han kom inn rett etter at Tromsø utlignet og ble den store helten tre minutter og ti sekunder på overtid:

- Det er Carlo, som slår et innlegg. Jeg ser at vi har folk i boksen, så jeg forsøker å bli værende ved bortre stolpe. Ballen kommer dit, og jeg nikker inn den, forklarte svensken.

Olaus Skarsem fikk igjen starte - denne gang på bekostning av nevnte Holse. Midtbanen ble fylt opp av Edvard Tagseth og Alexander Tettey, sistnevnte sto over mot Viking på grunn av kunstgress. Pavle Vagic var uaktuell med lyskeplager etter to U21-landskamper.

Rosenborg presset tidlig Tromsø, men det ble ingen åpenbare målsjanser før Adam Andersson gjenvant ballen høyt etter halvspilt 1. omgang. Kjapp spillvending resulterte i at Emil Ceide trædde gjennom Erlend Reitan, som la inn. Noah Holm sklei inn ledelsen.

Like etterpå stusset Jostein Gundersen en corner fra Tagseth videre mot eget mål. Ved bakre stolpe headet Ceide i fin bue over Jakob Karlstrøm og i nettet.

- Jeg syns vi er ganske dominante i 1. omgang. Det føles veldig stabilt, men så får de 2-1 - jeg vet ikke om det er offside, kommenterte Vecchia.

Holmar Eyjolfsson og Andersson gikk begge i duell med Zdenek Ondrasek. Tomas Totland ble stusset gjennom alene og scoret kontrollert.

- Jeg er misfornøyd med forsvarsspillet. Vi leder kampen 2-0, og de har ikke vært i nærheten av André Hansen før vi går to på samme ball. Det var ingen sikring på noen av målene, påpekte Åge Hareide.

Tidlig i 2. omgang ble ei god Holm-heading reddet ut til ny corner. Tromsø presset videre, og Ondrasek kippet inn utlignginga etter at Eyjolfsson hadde tapt nok en avgjørende duell på langt framspill.

I tillegg til nevnte Vecchia og Holse ble også Per Ciljan Skjelbred sendt på banen. Men jakten på seiersmål gikk tregt.

- Det er spill/motspill i fotball. De har mye folk bak ballen og er duellsterke. De jobber hardt for å beholde poenget, kommenterte Hareide.

I sluttminuttene kom til slutt sjansene, men Tromsø blokkerte skuddforsøkene til både Holse og Reitan før Vecchia til slutt lyktes.

Fordi Bodø/Glimt bare spilte 1-1 mot Odd, er Molde serieleder igjen - fem poeng foran RBK.

PS! Rasmus Wiedesheim-Paul var i kamptroppen for første gang etter lårstrekken i slutten av juli. Adrian Pereira (skulder), Dino Islamovic (kne) og Markus Henriksen (kne) var uaktuelle i tillegg til langtidsskadde Vebjørn Hoff (akilles).

Kampfakta

Rosenborg3-2Tromsø
Noah Holm 21
Emil Ceide 25
Stefano Vecchia 90
Tomas Totland 36
Zdenek Ondrasek 51

Søndag 12. september 2021 20:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
6688 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Erlend Reitan, Holmar Eyjolfsson, Even Hovland, Adam Andersson - Edvard Tagseth (Carlo Holse 66), Alexander Tettey (Per Ciljan Skjelbred 66), Anders Konradsen - Olaus Skarsem (Stefano Vecchia 57), Noah Holm, Emil Ceide

Gult kort RBK: Alexander Tettey og Holmar Eyjolfsson

Ubenyttet reserve: Julian Faye Lund, Sander Tangvik, Besim Serbecic, Jonathan Augustinsson og Rasmus Wiedesheim-Paul


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Tromsø 3-2» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Tromsø 3-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb