English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må bryte dem ned og ta tre poeng
Skrevet av Thomas Myren, 11. september 2021, 12:25

Rosenborg skal slå tilbake mot Tromsø etter skuffende sommeravslutning.

VS.


- Det blir en kamp der vi må prøve å bryte dem ned og ta tre poeng. Det er ikke noe annet som duger nå. I alle kampene blir det snakk om å ta tre poeng og ingenting annet om vi skal være med helt der oppe, slår Åge Hareide fast overfor rbkweb.no.

Inkludert dobbeltoppgjøret med Rennes står Rosenborg plutselig med tre tap på fire kamper. Mest skuffende var nederlaget mot Viking i forrige seriekamp.

- Vi gikk litt ned mentalt da vi ble kjempet ut av stilen. Det var litt for lett. Vi er for passive, analyserer treneren.


Foto: Lars R. Skaug, fotolars.com

Etter en flott sommer opplevde Edvard Tagseth å bli vraket fra både klubb- og landslag i slutten av august. I morgen får han derimot tillit på midtbanen - sammen med Alexander Tettey, som sto over i Stavanger på grunn av kunstgress.

- Eddi får sine kamper. Han har spilt ganske mye hvis vi ser på statistikken - både fra start og som innhopper, kommenterer Hareide.

Også Emil Ceide får trolig starte mot laget fra fødebyen. Stefano Vecchia har denne uka igjen delvis trent alternativt på grunn av ryggen. Det er derfor bra at Rasmus Wiedesheim-Paul er tilbake etter lårstrekken i slutten av juli.

- Rasmus er klar igjen, bekrefter Hareide.

Markus Henriksen varmer for tida opp sammen med lagkameratene, men lagkapteinen trener fortsatt alternativt etter kneskaden i mai. Mens planen tidligere var at han skulle være tilbake mot Vålerenga i midten av oktober, sikter RBK seg nå inn mot toppkampen i Kristiansund om tre uker.

- Kanskje. Vi får se. Vi tar én dag av gangen, kommenterer treneren.

Dino Islamovic er ventet tilbake omtrent samtidig etter kneskaden i Rennes.

- Han kommer tilbake til oss på mandag, så får vi se hvordan det ligger an, forteller Hareide.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. Eurosport Norge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må bryte dem ned og ta tre poeng» i forumet! Diskutér «- Vi må bryte dem ned og ta tre poeng» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb