English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kanskje vi blir litt for selvsikre?
Skrevet av Thomas Myren, 12. september 2021, 22:56

Åge Hareide var en lettet mann etter den seine seieren over Tromsø.

- Når vi leder 2-0, skal vi ikke gi det fra oss på Lerkendal. Det irriterer meg at vi inviterer dem inn i kampen på den måten som vi gjorde, innrømmer Hareide overfor rbkweb.no.

- Vi må være kritiske når vi er på hjemmebane, leder 2-0 og har kampen under kontroll. Kanskje vi blir litt for selvsikre? Det kan vi ikke være, for Tromsø kjemper om sin eksistens i eliteserien og er et godt fotballag. Vi slipper dem altfor lett til.

- Jeg er misfornøyd med forsvarsspillet. Vi leder kampen 2-0, og de har ikke vært i nærheten av André Hansen før vi går to på samme ball. Det var ingen sikring på noen av målene. Det er rutinerte spillere, så jeg skjønner ikke hvor det kommer fra. Jeg må snakke med dem om det.

- Det ble likevel seier til slutt.

- Det var godt at vi holdt trykket på dem mot slutten. Vi hadde noen gode muligheter til å score før også, men vi får fylt opp i boksen og endelig satt 3-2.

- Meninga var egentlig å spare Vecchia mest mulig til bortekampen mot Sarpsborg, for han har littegrann problemer med ryggen igjen. Det kommer og går.

- Noah og Emil var ute med U21-landslaget. Noah har spilt veldig mye i det siste og ble veldig sliten. Emil leverer gode ting innimellom og er ekkel å spille mot.

- Vi har folk å sette inn for å forandre kampbildet. Vi får på to friske mann i midtbaneleddet. Per Ciljan er en erfaren spiller, og Carlo er en god ballspiller. Vi gjør om littegrann for å skape problemer for Tromsø.

- Det ble likevel ikke så mange sjanser den siste halvtimen.

- Nei, for det er spill/motspill i fotball. De har mye folk bak ballen og er duellsterke. De jobber hardt for å beholde poenget. Sånn er det bare.

- Spillerne hadde uansett troa langt inn på overtid.

- Ja, vi fortsetter å angripe. På slutten skaper vi noen store muligheter, som kunne ha gitt uttelling før.

- Sånne seine seiere kan være forskjellen til slutt?

- Det er klart det. Det er veldig små marginer i fotball.

- Du valgte å starte med Skarsem som høyreving.

- Vi ville ha Olaus til å løpe djupt, og han gjorde det mange ganger og skapte problemer for dem. Men når det blir så tett og så folkerikt i 16-meteren, er Carlo sine kvikke føtter viktige å ha. Derfor byttet jeg Carlo med Olaus og fikk inn Vecchia på sida og Per Ciljan inn på midten.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kanskje vi blir litt for selvsikre?» i forumet! Diskutér «- Kanskje vi blir litt for selvsikre?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb