English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det har vært et eventyr!
Skrevet av Thomas Myren, 18. desember 2020, 16:24

Etter åtte år forlater Tore Reginiussen Rosenborg som en legende.


Foto: Thomas Myren

- Vi mister en god mann

- Det er sjeldent at spillere blir så lenge i en klubb som det jeg har vært i Rosenborg. Alt har sin tid også i fotball. På et eller annet tidspunkt var det så enkelt som at tida mi her var over. Den dagen har kommet nå. Det lever jeg fint med, innleder lagkapteinen til rbkweb.no.

- Hvordan var det ikke å få styre din egen Rosenborg-framtid?

- Jeg har stor forståelse for at ting ble som de ble. Jeg har fått styre framtida mi her i mange år og fått vært med på utrolig mye. Jeg har fått noen fantastiske opplevelser og vunnet titler. Jeg har fått opplevd det som er mulig å få oppleve som fotballspiller i Norge. Jeg sitter igjen med veldig, veldig mange gode minner.

- En av begrunnelsene for at du ikke får ny kontrakt er økonomi. Kom dere så langt at dere snakket om å gå ned i lønn for å få fortsette?

- Vi kom egentlig aldri så langt at vi begynte å diskutere noe konkret. Det var mer en avgjørelse om at de ikke hadde mulighet til å gå inn i forhandlinger. Det aksepterte jeg på en veldig grei måte.

- Ei annen forklaring er alderen din og at laget må fornyes.

- Det er naturlig. Som jeg sa: Alt har sin tid. Jeg blir 35 i april, og det er en voksen alder for en fotballspiller. På et eller annet tidspunkt er det sånn at de gamle går ut og at det kommer inn nye spillere, som tar ansvar og plukker opp hansken. Det er fotballens gang.

- Jeg har på en måte vært innforstått med at den dagen ville komme. Det eneste som jeg syns er kjedelig, er at jeg ikke får lov å avslutte foran et fullsatt Lerkendal. Det mangler at jeg fikk sagt farvel til supporterne, som har støttet meg på en fantastisk måte i alle år. De kommer jeg til å savne!

- Mange supportere opplever i dag et deja vu fra 2002, da Bent Skammelsrud ikke fikk ny kontrakt. Igjen sier Hareide nei til en legende i klubben.

- Jeg har absolutt ingen formening om hvordan det skjedde den gangen. Jeg har forståelse for at avgjørelsen ble tatt, og jeg har akseptert den. Jeg har blitt møtt med respekt og blitt behandlet på en veldig bra måte fra den dagen jeg kom til klubben. Jeg sitter igjen med kun gode følelser.

- Var det deilig at det ble en opptur for deg personlig på tampen av Rosenborg-karrieren? Du har hatt noen gode sesonger og spilt fast på landslaget.

- Etter 2015-sesongen med akillesskaden var det nok folk som stilte spørsmålstegn ved om jeg kom til å komme tilbake på toppnivå. Etter det har jeg levert noen av mine aller beste sesonger, spilt fast og vært ekstremt lite skadet.

- Jeg føler at jeg har bidratt helt til slutten. Det er noe med det: Det er litt godt å gi seg med følelsen av at du var en viktig spiller helt fram til siste dag. Heller det enn å havne ute på benken!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Mål og seier over Molde var en grei måte å gi seg på?

- Absolutt! Som sagt var det kun publikum som manglet. Hvis ikke hadde det vært en perfekt måte å gi seg på. Det var en opptur etter en litt tøff høst. Jeg tror det ga mye inspirasjon og ny entusiasme inn mot neste år. Vi viser at vi er et bra fotballag når vi er på vårt beste.

- Har du tro på seriegull for Rosenborg neste år?

- Jeg ønsker Rosenborg absolutt alt godt og håper definitivt at de havner tilbake på toppen, der de hører hjemme. Jeg håper at de unge spillerne som er i klubben i dag og de nye som kommer, får være med på den samme reisen som jeg har fått i denne klubben. Det har vært et eventyr!

- Du har ennå ikke bestemt deg for om du skal legge opp. Avventer du det kommende overgangsvinduet og vurderer eventuelle tilbud?

- Vi får se. Jeg har ikke satt noen tidsfrist. Plutselig kan det hende at det tas en endelig beslutning. Akkurat i dag utelukker jeg ingenting. Jeg hugger ikke noe i stein fordi det har gått ganske fort. Så jeg trenger å få tenkt godt gjennom ting.

- Du sier at det er vanskelig for familien å bryte opp fra Trondheim, men kan en pendlertilværelse være aktuelt?

- Jeg tviler på det.

- Hvis du skal trekke fram et høydepunkt fra RBK-karrieren, hva er det?

- Jeg klarer ikke det. Det er for mange med alle seriegullene og alle cupgullene. For meg personlig var det å komme tilbake etter den skaden i 2015 og bli kåret til Årets spiller i eliteserien i 2017 stort. Men det har vært så mange fine øyeblikk at det er vanskelig å trekke fram ett.

Tore Reginiussen stanset på 271 kamper og 28 mål siden at han må stå over serieavslutninga etter fire gule kort.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det har vært et eventyr!» i forumet! Diskutér «- Det har vært et eventyr!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb