English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kristiansund - Rosenborg 2-2
Skrevet av Thomas Myren, 19. oktober 2019, 19:53

Medaljehåpet svinner etter to utligninger fra hjemmelaget.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi angriper for dårlig
- Jeg burde ha roet meg ned
- Vi kommer til å få bruk for alle mann
Bilder fra Kristiansund - Rosenborg


KRISTIANSUND (rbkweb.no): - Vi har egentlig kampen der som vi vil ha den: Vi leder 2-1, og de står igjen med fire-fem mann og "jukser" når vi får kontringer. Vi får egentlig mer enn nok rom til å avgjøre kampen. Det er jævla kjedelig og forferdelig bittert at vi ikke klarer å dra med oss tre poeng her, sa Gjermund Åsen.

Det var hele seks forandringer på laget i forhold til forrige kamp i Haugesund: Åsen vikarierte sammen med Djordje Denic på en ny midtbane fordi Marius Lundemo og Anders Konradsen hadde henholdsvis karantene for fire gule kort og akillesplager. Dessuten var Anders Trondsen fortsatt ute med lårstrekk.

I forsvaret var Tore Reginiussen og Birger Meling tilbake etter henholdsvis skulderskade og karantene. Dermed var det ikke lenger bruk for vikarene Gustav Valsvik og Edvard Tagseth.

På topp startet Yann-Erik de Lanlay for første gang på 2,5 måned i stedet for hofteskadde Samuel Adegbenro. Dessuten ble Bjørn Maars Johnsen foretrukket på bekostning av Alexander Søderlund.

Kristiansund tok initiativ på utsolgt hjemmebane, men det var Rosenborg som tok ledelsen: David Akintola fikk med seg ballen forbi Christoffer Aasbak og skjøt fra svært spiss vinkel. Ballen spratt over keeper Sean McDermott og stang inn.

- Det var en god ball fra Vegar, og jeg gjorde et godt løp. Da jeg kom inn i boksen, tenkte jeg at jeg bare skulle skyte, gliste Akintola.

Rosenborg fikk egentlig aldri ordentlig kontroll på nordmøringene, som heldigvis sleit med å komme til ordentlige avslutninger. Utligninga før pause kom med god hjelp fra Even Hovland, som klarerte et innlegg elendig. Ballen havnet hos RBK-aktuelle Torgil Gjertsen, som skjøt i mål fra omtrent straffemerket.

Tidlig i 2. omgang ordnet Johnsen ny ledelse med fin flikk forbi keeper ved første stolpe etter fint spill fra Mike Jensen og Vegar Eggen Hedenstad.

Akintola kunne ha avgjort kampen, men nigerianeren brukte for lang tid på å få kontroll på ballen og skjøt under press like utenfor.

- Vi har en del situasjoner som gjør at vi får vunnet andreballen og satt opp kantene våre i én-mot-én-situasjoner inne i 16-meteren, men vi må være dyktige til å omgjøre de situasjonen til mål og sjanser. Der syns jeg vi svikter i dag. Derfor klarer vi ikke å få satt 3-1, analyserte Åsen.

I stedet satte Kristiansund inn en sluttspurt. André Hansen fikk med nød og neppe slått et skudd fra Gjertsen over. Den påfølgende corneren ble stusset videre til innbytter Christophe Psyché, som helt alene fikk heade inn 2-2 ved bakre stolpe.

Plutselig sto kampen og vippet. Innbytter Konradsen bommet på ballen da han kunne ha blitt matchvinner på en corner, før Hansen glapp et skudd fra Aliou Coly. Heldigvis fikk Reginiussen ryddet opp på streken.

- Når du er her, vet du at det blir direkte spill og litt tilfeldig. Ballen detter ned både her og der. De er gode til å ha det trykket. Plutselig står det en helt ledig, konstaterte Åsen.

Odd på 3. plass møter i morgen Ranheim. De har forsprang på fire poeng med én kamp mindre spilt.

PS! De Lanlay måtte ut etter en smell i kneet, men det var trolig mest "føre var".

Kampfakta

Kristiansund2-2Rosenborg
Torgil Gjertsen 43
Christophe Psyché 84
David Akintola 21
Bjørn Maars Johnsen 56

Lørdag 19. oktober 2019 18:00
Eliteserien, Kristiansund stadion
4444 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Gjermund Åsen, Djordje Denic (Anders Konradsen 71) - David Akintola (Alexander Søderlund 89), Bjørn Maars Johnsen, Yann-Erik de Lanlay (Emil Ceide 57)

Gult kort RBK: Even Hovland

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Pål André Helland og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kristiansund - Rosenborg 2-2» i forumet! Diskutér «Kristiansund - Rosenborg 2-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb