English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi angriper for dårlig
Skrevet av Thomas Myren, 19. oktober 2019, 20:59

Hva skulle Rosenborg ha gjort annerledes på stillinga 2-1, Eirik Horneland?


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

KRISTIANSUND (rbkweb.no): - Det som vi burde ha gjort gjennom hele kampen; angrepet bedre. Jeg syns vi angriper for dårlig, svarer treneren.

- De står oppe og "jukser" med fire mann. Hvis vi angriper godt nok, får vi overtall - slik som på scoring nummer to. Hvis vi har roen når vi klarer å nå de tre i front og angriper derfra, har vi fort kunnet drept denne kampen. Vi mangler litt timing i samhandlingen.

- I stedet ble det kaotisk på slutten.

- Det ble én mot én. De kontrer, og vi prøver å spille mot etablert forsvar. Så kontrer de igjen. Vi mister kontroll på kampen.

- Kristiansund var best i slutten av begge omgangene.

- Ja, de scorer i det 43. minutt etter en lang kontring, der vi mister balanse. Så scorer de igjen i 83. minutt. I stedet for å angripe godt nok gjennom 90 minutter og drepe kampen, så lever den. De får satt oss under press i noen situasjoner og scorer på den ene.

- Hvordan syns du Åsen gjorde det på sentral midtbane?

- Jeg syns han gjør en fin kamp. Han begynner å finne rollen. Han brukte litt tid, men når han fant rollen og fikk kontroll på posisjonen, gjør han en fin kamp.

- Hva med Denic?

- Djordje har hatt lite kamptrening med A-laget i år. Han var litt ute av posisjon hele veien. Det blir litt sånn når du mister kontinuitet i laguttakene; da må spillerne bruke kampene på å finne samhandling og posisjonene sine. Han er litt for ofte ute av posisjon, men han prøvde så godt han kan.

- Du er sikkert fornøyd med spissvalget siden at Johnsen scoret igjen?

- Ja, det var ei veldig fin scoring.

- Hva betyr det å ha Reginiussen tilbake fra skade?

- Tore betyr mye for Rosenborg. Han er en fighter og hadde virkelig lyst til å vinne utpå her.

- Hvor lenge var dere i tvil om han kunne spille?

- Vi tok avgjørelsen i dag. Spørsmålet var om han både var mentalt og fysisk klar. Han gamblet nok litt fysisk, men han hadde veldig lyst mentalt. Da valgte vi å gjøre det.

- Hvordan gikk det med de Lanlay, som måtte gi seg?

- Han fikk en liten vridning i kneet, men jeg håper det gikk bra. Han har jo hatt kneproblematikk før, så det var sikkert noe som slo inn mentalt. Han ville være litt forsiktig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi angriper for dårlig» i forumet! Diskutér «- Vi angriper for dårlig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb