English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er veldig glade
Skrevet av Thomas Myren, 7. oktober 2019, 21:18

Etter tre sesonger i 3. divisjon er RBK2 endelig tilbake i 2. divisjon.


TIDLIG JUBEL: Franklin Nyenetue ordnet ledelse med langskudd i krysset.

Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er ikke offisielt ennå, men vi er veldig glade for at vi vant i dag. Det er ni poeng og tre kamper igjen, så det må et mirakel til om det ikke blir klart. Det skjer mye i fotball, men jeg tror ikke det vil skje, smiler trener Gert Heerkes til rbk.no.

To mål fra Franklin Nyenetue og ett fra Teodor Haltvik sørget for 3-0-seier over Ranheim 2 i kveld. Gjøvik-Lyn på 2. plass i avdeling 5 har dessuten 27 færre plussmål, og i praksis er Rosenborg-reservene sikret retur til 2. divisjon - tre år etter nedrykket. Også i 2015 spilte RBK i 3. divisjon.

- Det har handlet om lagånden i år. Vi har naturligvis kvalitetsspillere, men det handler om innstillinga til hele laget: I hver kamp har vi vært fullt motiverte fra start til slutt, skryter Heerkes.

- I dag sleit vi i 1. omgang, og Ranheim var litt bedre. Men vi fortsatte å jobbe og holdt sammen. Etter pause lyktes vi med å få det andre målet, og det var mer eller mindre avgjort. Vi kontrollerte resten av kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er veldig glade» i forumet! Diskutér «- Vi er veldig glade» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb