English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ozegovic avslo Rosenborg-tilbud
Skrevet av Thomas Myren, 22. august 2019, 19:11

Ognjen Ozegovic var ikke fornøyd med lønna i kontraktstilbudet.

- Bare detaljer gjenstår (21.08.19)
- Kjøper serbisk spiss (19.08.19)

Født: 09.06.94
Fødested: Gradiska, Bosnia-Hercegovina
Nasjonalitet: Serbia
Høyde/vekt: 180 cm / 69 kg
Posisjon: angrep
Klubb: Partizan
Tidl. klubber: Kozara Gradiska, Borac Banja Luka, Røde Stjerne, Banat Zrenjanin, Vozdovac, Rad, Jagodina, Borac Cacak, Vojvodina, Changchun Yatai, Cukaricki og Arsenal Tula
Kamper/mål 2019/00: 4/2
Statistikk
Rosenborg og Partizan er enige om en handel verdt 400 000 euro eller fire millioner kroner, men nå er plutselig hovedpersonen avvisende etter å ha snakket varmt om sin potensielle arbeidsgiver tidligere i uka.

Ifølge Telegraf tilbød RBK ei årslønn på 150 000 euro. Ozegovic får like mye betalt i Serbia, og han krever derfor mellom 250 000 og 300 000 euro.

Det gjenstår å se om Rosenborg er villige til å innfri lønnskravet. Adresseavisen hevder det er usannsynlig at spissen ender opp på Lerkendal.

Trolig starter Ozegovic i kveld på benken i hjemmekampen mot Molde i europaligakvalifiseringa.

Bjørn Maars Johnsen kan være et alternativ for RBK. Landslagsspissen ønsker seg bort fra Alkmaar, og leieavtale er en mulighet.

- Det ville selvsagt vært veldig fristende. Rosenborg er trolig den best drevne klubben i Norge, de er Norges svar på Ajax. De har vunnet ligaen fire år på rad. Og selv om de startet sesongen dårlig, virker det som de har fått skikk på tingene nå. De er i ferd med å komme tilbake der de var. Jeg kunne godt tenke meg å være en del av det, sier Johnsen til TV2.

Dessuten er Dino Islamovic i Östersund fortsatt på blokka. Frosinone i italiensk Serie B har allerede lagt inn bud på svensken.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ozegovic avslo Rosenborg-tilbud» i forumet! Diskutér «Ozegovic avslo Rosenborg-tilbud» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb