English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kjøper serbisk spiss
Skrevet av Thomas Myren, 19. august 2019, 16:43

Ognjen Ozegovic skal være på vei fra Partizan til Rosenborg.

Født: 09.06.94
Fødested: Gradiska, Bosnia-Hercegovina
Nasjonalitet: Serbia
Høyde/vekt: 180 cm / 69 kg
Posisjon: angrep
Klubb: Partizan
Tidl. klubber: Kozara Gradiska, Borac Banja Luka, Røde Stjerne, Banat Zrenjanin, Vozdovac, Rad, Jagodina, Borac Cacak, Vojvodina, Changchun Yatai, Cukaricki og Arsenal Tula
Kamper/mål 2019/00: 4/2
Statistikk
Ifølge Mozzart betaler RBK 400 000 euro eller fire millioner kroner for spissen, som sjøl skal være enig om en treårskontrakt med årslønn på tre millioner kroner.

Ozegovic har i sommer spilt fast for Partizan, som velger å selge på grunn av utgående kontrakt. Han var forrige sesong utleid til russiske Arsenal Tula.

25-åringen har tidligere spilt for kinesiske Changchun Yatai samt for en rekke andre klubber hjemme i Serbia. I 2014 var han lagkamerat med Djordje Denic i Rad.

Det er imidlertid tvilsomt at Rosenborg kan bruke Ozegovic allerede mot Dinamo Zagreb. § 43.06 i turneringsreglementet tilsier nemlig at en spiller ikke kan delta for mer enn én klubb i kvalifisering til europacupene. Serberen har bidratt til at Partizan nå skal møte Molde i siste hinder før europaliga.

Den ordinære fristen for påmelding av spillere til den avgørende runden i mesterligakvalifiseringa gikk ut på torsdag, men RBK kan fram til i morgen kveld etterpåmelde inntil to spillere. Altså såfremt at de ikke har spilt kvalifisering for andre.

At valget tilsynelatende falt på Ozegovic, betyr nok at Rosenborg besluttet ikke å gå i budkrig om Dino Islamovic i Östersund.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kjøper serbisk spiss» i forumet! Diskutér «- Kjøper serbisk spiss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb