English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Bare detaljer gjenstår
Skrevet av Thomas Myren, 21. august 2019, 18:05

Ognjen Ozegovic ser fram til å bli Rosenborg-spiller og gleder seg til kampen i Zagreb.

- Kjøper serbisk spiss (19.08.19)

Født: 09.06.94
Fødested: Gradiska, Bosnia-Hercegovina
Nasjonalitet: Serbia
Høyde/vekt: 180 cm / 69 kg
Posisjon: angrep
Klubb: Partizan
Tidl. klubber: Kozara Gradiska, Borac Banja Luka, Røde Stjerne, Banat Zrenjanin, Vozdovac, Rad, Jagodina, Borac Cacak, Vojvodina, Changchun Yatai, Cukaricki og Arsenal Tula
Kamper/mål 2019/00: 4/2
Statistikk
- Jeg har ikke skrevet under for Rosenborg ennå, men vi er nær en avtale. Så vidt jeg forstår, gjenstår bare detaljer. Rosenborg er et flott lag der kollektivet er viktigere enn enkeltspillere, sier Ozegovic til Index.

RBK skal være enig med Partizan om å betale 400 000 euro eller fire millioner kroner for spissen, som sjøl kommer til å skrive treårskontrakt.

Fordi han har spilt europaligakvalifisering, kunne han uansett ikke ha spilt mesterligakvalifisering mot Dinamo Zagreb. Spørsmålet er om Rosenborg forsøker å få ham spilleklar til seriekampen mot Stabæk på lørdag eller venter til neste uke.

I mellomtida ser Ozegovic fram til storkampen i Kroatia i kveld.

- Jeg tror det er 50/50. Styrkene til Dinamo er bedre form, kvaliteten til spissen (Bruno Petkovic) og Dani Olmo, men Rosenborg er et lag med sterkt forsvar, flotte kontringer og god midtbane, analyserer serberen.

- En annen stor fordel for Rosenborg er hjemmebanen hvor enda sterkere lag enn Dinamo har hatt vansker med å ta poeng. Jeg tror det bli jevnt helt til siste slutt, og at vi kan forvente oss to flotte kamper.

- Dinamo er kanskje sterkere hvis du ser på navnene på papiret, men i fotball betyr det ingenting. Hvis jeg likevel skal plukke ut en Rosenborg-spiller med mange kvaliteter, blir det Alexander Søderlund. Han er en fantastisk spiss, og jeg tror han blir den største faren for Dinamo.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Bare detaljer gjenstår» i forumet! Diskutér «- Bare detaljer gjenstår» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb