English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Fengselsstraff for Bendtner
Skrevet av Thomas Myren, 21. november 2018, 20:19

Nicklas Bendtner beholder jobben i Rosenborg trass i at han må sone 50 dager fengsel.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

I dag bestemte RBK-spissen seg for å trekke anken etter dommen for vold mot en taxisjåfør i København natt til 9. september.

- Nicklas er ikke enig i avgjørelsen fra byretten, men har besluttet å legge saken bak seg og fokusere på sin klubb og familie. Det er en beslutning jeg har full forståelse for, uttaler advokat Anders Nemeth til Ritzau.

Også den danske statsadvokaten har trukket sin anke for å få strengere straff. Dermed blir dommen på 50 dager ubetinget fengsel stående. Han har mulighet til å søke om å sone med fotlenke, men han må da oppholde seg i Danmark.

Det har i hele høst ligget i kortene at RBK velger å beholde spilleren sjøl om han nå trolig går glipp av store deler av forsesongen eller begynnelsen av neste sesong. I kveld kom bekreftelsen:

- Nicklas har beklaget hendelsen, og han tar sin straff. Dersom vi trår feil, er det viktig at vi tar ansvar for våre handlinger. Nicklas Bendtner har arbeidsforholdet sitt hos oss i Rosenborg Ballklub. Den rettskraftige dommen fra Danmark rokker ikke ved dette. Vi er støttende og tar vare på vår ansatt, sier Tove Moe Dyrhaug til rbk.no.

Bendtner har kontrakt med Rosenborg ut 2019. Spørsmålet er om det kan bli aktuelt å forlenge.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Fengselsstraff for Bendtner» i forumet! Diskutér «Fengselsstraff for Bendtner» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb