English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bendtner utestengt fra landslaget
Skrevet av Thomas Myren, 2. november 2018, 18:28

Mens at Rosenborg ønsker å beholde Nicklas Bendtner sjøl om fengselsdommen blir stående, får han inntil videre ikke spille flere landskamper for Danmark.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Bendtner dømt til fengsel for vold

- Jeg kan forstå at hans norske klubb bakker ham opp, og at de ikke vil sanksjonere mot ham. Vår holdning er annerledes, og vi vil gjerne statuere et eksempel, uttaler fotballdirektør Peter Møller i det danske fotballforbundet, DBU, overfor BT.

- Som landslagsspiller er man et forbilde. Så mens han avsoner sin straff, og saken ennå ikke er avgjort, kan man selvfølgelig ikke spille på landslaget, konkluderer Møller.

Bendtner ble i ettermiddag dømt til 50 dager ubetinget fengsel for å ha slått og sparket en taxisjåfør i København natt til 9. september. Dommen ble anket på stedet og er derfor ikke rettskraftig.

- Hvis også Bendtners anke ender i dom, får han sin straff av dansk rett. I Rosenborg er han fortsatt fotballspiller. Det er lov å gjøre feil og å gå videre, slår Tove Moe Dyrhaug fast overfor NRK.

Uansett utfall av ankesaken ønsker RBK altså å beholde stjernespissen.

- Vi tar avstand fra det han har gjort, men nå er det viktig for oss å ta vare på Nicklas Bendtner, både som person og som fotballspiller, mener Dyrhaug.

Det betyr i praksis at dansken stiller på trening igjen i morgen og trolig starter mot Odd på søndag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bendtner utestengt fra landslaget» i forumet! Diskutér «Bendtner utestengt fra landslaget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb