English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bendtner-nei til Bordeaux
Skrevet av Thomas Myren, 31. januar 2018, 17:50

Nicklas Bendtner vil ikke risikere å bli sittende på benken i ny klubb og miste VM.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Bordeaux-bud på Bendtner (30.01.18)

Det er uklart om Rosenborg faktisk aksepterte budet fra Bordeaux, som etter sigende helst ville leie spissen - i hvert fall til å begynne med. Men status i den interne saksgangen på Brakka er i praksis uvesentlig så lenge at Bendtner altså sjøl ønsker å bli værende i Trondheim.

Hovedårsaken til at 30-åringen avslo tilbudet om å flytte til den franske vinregionen skal altså være at han ikke ønsker å sette plassen sin i den danske VM-troppen i fare, skriver Ekstra Bladet.

Samtidig vurderer Bendtner at minst like spennende alternativer vil dukke opp i sommer dersom han fortsetter å imponere for RBK og landslaget.

Spørsmålet blir i stedet om han innen kort tid får en ny konkurrent: Alexander Søderlund var i Trondheim på mandag, og det skal være helt opp til ham sjøl å avgjøre om det blir retur to år etter at han ble solgt. Rosenborg og St. Etienne er allerede enige om handel. Det er uklart om det er snakk om leieavtale eller kjøp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bendtner-nei til Bordeaux» i forumet! Diskutér «Bendtner-nei til Bordeaux» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb