English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Alt er opp til Søderlund
Skrevet av Thomas Myren, 29. januar 2018, 18:32

Rosenborg og St. Etienne skal være enige om betingelsene for en overgang. Spørsmålet er om Alexander Søderlund sjøl ønsker å flytte tilbake til Trondheim.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Søderlund i samtaler med Rosenborg (22.01.18)
Skeptisk til å konkurrere med Bendtner (11.12.17)

Det er ukjent om RBK har forhandlet fram avtale om innleie eller kjøp - eller begge deler, det vil si opsjon på kjøp etter en leieperiode. Men ifølge L'Equipe er alle klubbene i hvert fall blitt enige.

Dermed gjenstår det å se om handelsvaren sjøl er interessert i å inngå kontrakt. 30-åringen er imidlertid ikke skremt bort av manglende tillit i Frankrike og ønsker helst å bli værende utenlands.

- Jeg har lyst til å dra til en kul plass og selvsagt ha OK med penger. Men hvis det sosiale er bra og familien vil trives, kan det veie mye opp, kommenterte Søderlund i forrige uke.

Med to døgn igjen av det internasjonale overgangsvinduet er spørsmålet hvor mange alternativer til Rosenborg han faktisk har. Brann syns spilleren er for dyr. Det er også tvilsomt at Haugesund greier å skrape sammen et godt nok tilbud.

- Skjer det ikke noe nå, kan det fort skje at jeg kommer hjem. Alle muligheter er åpne, innrømmer Søderlund.

Rosenborg har behov for ny midtspiss fordi Matthias Vilhjalmsson er ute fram til seinsommeren etter korsbåndoperasjonen, mens Nicklas Bendtner mister minst sju kamper om han blir tatt ut i den danske VM-troppen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Alt er opp til Søderlund» i forumet! Diskutér «Alt er opp til Søderlund» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb