English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Bordeaux-bud på Bendtner
Skrevet av Thomas Myren, 30. januar 2018, 17:55

Nicklas Bendtner kan havne i Frankrike.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Ifølge danske BT har Rosenborg mottatt et bud fra Bordeaux på toppscoreren. L'Equipe hevder at franskmennene helst vil leie Bendtner, men det gjenstår å se om en sånn avtale kan være interessant for RBK.

- Overgangsvinduet i januar er komplisert. Når det handler om spillere på toppnivå, må du betale mye. Ellers må du prøve å få tak i spillere som har spilt lite. Vi forsøker og vi arbeider. Det kan jeg love deg, uttaler Bordeaux-trener Gustavo Poyet til Sud Ouest.

Han er ikke skremt bort av at Bendtner tidligere hadde et noe uryddig privatliv.

- Jeg kjenner ham godt. Når du gjør noe galt når du er 22 eller 23 år gammel, får du et stempel. Å fjerne det er vanskelig. Jeg kan ikke si at det har forandret seg helt, for det vet jeg ikke, men det er en annen person. Han har blitt en mann, slår Poyet fast.

Samtidig kan Alexander Søderlund være på vei i motsatt retning. Rosenborg og St. Etienne skal være enige om overgang - uvisst om det er kjøp eller leie. Det skal dermed være opp til landslagsspissen å bestemme om han og familien skal flytte tilbake til Trondheim.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Bordeaux-bud på Bendtner» i forumet! Diskutér «- Bordeaux-bud på Bendtner» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb