English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Atskillig sterkere i dag
Skrevet av Simon Evjen og Thomas Myren, 14. desember 2012, 15:46

Med Per Joar Hansen som trener brøt Rosenborg gullrekka. Nå er helgelendingen tilbake.


Foto: Thomas Karlsen

- Det er mange som snakker om 2005, men det året har jeg lagt bak meg for lenge siden. Det var et prosjekt som ble mislykket, der jeg skulle være hovedtrener med mentor i Nils Arne. Vi har sagt tusen ganger hvorfor vi tror det gikk som det gikk, og dét kan jeg ikke gjøre så veldig mye med i 2012, kommenterer Perry, som måtte gi seg halvveis i sesongen.

- Jeg er opptatt av å se framover, og det som skjedde i 2005 har jeg brukt som en del av livserfaringa og pakket i ryggsekken, i det å bli en bedre fotballtrener.

- Hvordan føler du at du har utviklet deg?

- Jeg har en fordel i at jeg ikke har tråkket ned dørstokkene her siden 2005. Jeg har reist ut og vært trener. Jeg har gjort meg enda flere erfaringer, og fått enda mer ballast. Jeg avsluttet med en fantastisk gjeng U21-landslagsspillere i et internasjonalt gruppespill, som har gitt meg gode referanser. I sum føler jeg at jeg står atskillig sterkere i dag enn for noen år tilbake.

Hansen hadde forhandlet fram forlengelse av kontrakten som landslagssjef, men nå tar han i stedet fatt på tre år på Lerkendal.

- Jeg må takke NFF for at de i det hele tatt slapp meg fri. Vi hadde egentlig en avtale, og jeg syns de har vist storhet: De har sagt at de slipper meg, og at dette valget får jeg ta sjøl, forteller han.

- Jeg står for gjennombruddshissig fotball samtidig som jeg håper at jeg har utviklet meg og ser at fotballen har gått videre, og at det er et motspill inne i bildet. Du har mange varianter å spille 4-3-3 på, men grunnprinsippene i den gamle Rosenborg-modellen kan brukes i dag, konkluderer Per Joar Hansen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Atskillig sterkere i dag» i forumet! Diskutér «- Atskillig sterkere i dag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb