English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Perry trekker seg
Skrevet av Thomas Myren, 7. august 2005, 23:35

Fem tap på de siste sju kampene ble for mye for Per Joar Hansen, som valgte å trekke seg som Rosenborg-trener etter 1-2-tapet mot Lillestrøm søndag kveld.


TAKK FOR MEG: Per Joar på pressekonferansen sammen med formann Ove Snuruås.

Foto: Åsmund Sjøberg

Høgmo allerede klar
Strand: - Voksent gjort

- Som den sportslig ansvarlige for resultatene må jeg ta ansvar, og det har jeg gjort, sa Perry på den improviserte pressekonferansen i kveld.

Helgelendingen har stått rakrygget gjennom stormen i hele år, men i kveld var det altså nok også for ham.

- Jeg tok avgjørelsen i garderoben etter kampen. I idretten kommer man til slutt til et punkt der det ikke er mer å hente. Nå trenger spillerne noe nytt. De har vært fantastisk lojale, og har stilt seg bak meg gjennom hele sesongen. Nå tror jeg de har godt av forandring, slik at de forhåpentligvis kan få ut mer av potensialet sitt, sier Hansen videre.

Mye tyder på at Rosenborg uavhengig av utviklinga i kveld snart vil presentere Per-Mathias Høgmo som ny hovedtrener. Perry tilbakeviser at han sto igjen med valget mellom å trekke seg eller å få sparken.

- Valget mitt er uavhengig av det som skjer ellers her i klubben. Jeg har ikke vært involvert i de andre prosessene, avslutter Per Joar Hansen, som like etter valgte å ta bakveien ut av garderoben.

Framtida til resten av trenerteamet er fortsatt usikker. Det blir opptil den nye hovedtreneren å velge hvem han vil ha med seg videre.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Perry trekker seg» i forumet! Diskutér «Perry trekker seg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb