English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ett års prøvetid for trenerne
Skrevet av Thomas Myren, 9. november 2004, 14:05

Etter ønske fra Per Joar Hansen selv får han og Rune Skarsfjord ett prøveår som hoved- og hjelpetrenere. Nils Arne Eggen får sammen med Bjørn Hansen tittelen «støttespiller».

I ettermiddag ble Rosenborgs nye trenerteam presentert. Som det ble avslørt i går, blir Hansen forfremmet til hovedtrener, mens Skarsfjord fortsetter som hjelpetrener. Duoen får ett år på seg for å forbedre Rosenborg.

- Det var jeg selv som ville ha kontrakt på ett år. Jeg føler det er rett i den situsjonen som er oppstått. Rett og slett et prøveår, sier Per Joar Hansen til Adressa.

Nils Arne Eggen får ikke en like fremtredende rolle som først antatt på mandag. Sammen med en annen RBK-veteran, Bjørn Hansen, blir han likevel knyttet tett opp mot spillergruppa og trenerne, men får ikke noe sportslig hovedansvar. Eggen blir en slags motivator, som vil bidra ute på treningsfeltet, mens Hansen først og fremst vil være til støtte for de to trenerne.

Selv om Perry & Co. altså kun skriver under ettårskontrakter, ser ikke Rosenborg på kvartetten som en midlertidig løsning fram til at Trond Sollied eventuelt vil hjemover.

- Dette er ikke sett på som en mellomløsning, sier sportsdirektør Rune Bratseth til TV2.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ett års prøvetid for trenerne» i forumet! Diskutér «Ett års prøvetid for trenerne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb