English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Barli får seniorkontrakt
Skrevet av Thomas Myren, 28. oktober 2010, 20:30

Even Barli venter fortsatt på sin Rosenborg-debut, men tredjekeeperen har gjort det så bra at han får fortsette i klubben neste år etter endt juniorkarriere.


Foto: Thomas Karlsen

Født: 24.07.91
Høyde/vekt: 187 cm / 81 kg
Posisjon: keeper
Tidl. klubber: Stiklestad og Verdal
- Even er en ung, lovende keeper som trener godt. Han har hatt en fin utvikling, og har vært med på noen A-lagstreninger uten å dumme seg ut. Even er i Rosenborg naturligvis fordi vi har tro på ham, har Trond Henriksen tidligere fortalt rbkweb.no.

Barli voktet buret i den reservepregede treningskampen mot Ranheim i fjor vinter, og fikk første gang være med på benken mot Brann noen uker senere da både Rune Jarstein og Espen Johnsen var skadet. Senere var også Alexander Lund Hansen lenge ute, noe som ga Barli flere opptredener på benken.

I år har verdalingen hatt to helt nye keepere foran seg i køa. Mens Daniel Örlund har vært stabiliteten sjøl, har Erik Bråthen slitt med en rekke skader og sykdom. Det har gitt Even Barli plass i kamptroppene hele elleve ganger i serien, tre kamper i NM samt mot Bayer Leverkusen i europaligaen.

Ventelig vil Barli måtte pent stille seg bak både Örlund og Bråthen også neste år, men 19-åringen har i alle fall fått en sjansen til å leve av fotballen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Barli får seniorkontrakt» i forumet! Diskutér «Barli får seniorkontrakt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb