English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Barli skal stoppe Ranheim
Skrevet av Thomas Myren, 9. februar 2009, 15:13

Rosenborg har tidenes sterkeste keepertrio, men mot Ranheim er ingen tilgjengelige. I stedet får juniorspiller Even Barli (17) sin debut mellom stengene i treningskampen på onsdag.

- Even er en ung, lovende keeper som trener godt. Han har hatt en fin utvikling, og har vært med på noen A-lagstreninger uten å dumme seg ut. Even er i Rosenborg naturligvis fordi vi har tro på ham, slår assistenttrener Trond Henriksen fast overfor rbkweb.no.

Lillebroren til ungdomslandslagskeeper Runa i Trondheims-Ørn får sjansen ettersom Rune Jarstein er på nasjonalt oppdrag i Tyskland, mens utfordrerne Espen Johnsen og Alexander Lund Hansen begge er skadet.

- Espen sliter med kneet, det er en gammel "jumper's knee"-skade som er litt hissig om dagen. Han trente ikke de siste par dagene på La Manga, og trente alternativt inne i dag også, forteller medisinsk koordinator Haakon Schwabe.

Lund Hansen ble utpekt til førstevalg i september i fjor, men fikk bare to kamper før han ødela skuldra mot HamKam. Han har bare så vidt begynt vanlig trening etter operasjonen.

- Alex er ikke klar ennå, han trenger litt mer tid. Han hadde tre-fire vanlige keeperøkter på La Manga, og er på en måte friskmeldt fra medisinsk side. Men han har vært borte en god stund, og må vende seg til å være keeper igjen, forklarer Schwabe.

I tillegg til tre keepere mangler Rosenborg ytterligere sju spillere mot Ranheim: Per Ciljan Skjelbred (landskamp mot Tyskland), Anthony Annan (landskamp mot Egypt), Mikael Lustig (U21-landskamp mot Italia), Steffen Iversen (kneskade), Kris Stadsgaard (kneskade), Juska Savolainen (bekkenskade) og Pål André Helland (influensa). Enda noen spillere kan bli spart i oppgjøret på kunstgressbanen ved Brakka.

- Vi vil bruke kampen som en gjennomkjøring for dem som ikke har spilt så mye så langt. Det blir nesten som en vanlig reservelagskamp i 2. divisjon med A-lagsspillere på x antall plasser, der vi fyller opp med juniorspillere på resten av plassene, avslutter Trond Henriksen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Barli skal stoppe Ranheim» i forumet! Diskutér «Barli skal stoppe Ranheim» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb