English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Brann 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 5. april 2009, 23:15

RBK kom ned på jorda med en dårlig kamp mot Brann. Ekstra surt ble det med sein utligning.


FULL STANS: Brann ødela midtbanespillet for RBK.

Foto: Thomas Karlsen

Ga banen og Brann skylda
Tettey hadde sjansen
Nullen glapp for Lund Hansen
Bilder fra Rosenborg - Brann


- Jeg er skuffet over at vi ikke vinner kampen etter å ha tatt ledelsen. Fra min posisjon kjennes det som om vi er litt passive på målet, og det irriterer meg, sa Erik Hamrén.

Utligninga kom på den tredje store Brann-sjansen i kampen, da Kristjan Örn Sigurdsson stupte inn et innlegg etter å ha vunnet duellen mot en svært avventede Mikael Lustig.

Inntil målet hadde Alexander Lund Hansen, som vikarierte for en lårskadet Rune Jarstein, holdt RBK inne i sin første kamp siden skulderskaden mot HamKam i september. Først ryddet han opp helt ute på 16-meteren da Mikael Lustig headet Erik Huseklepp gjennom med et helt mislykket forsøk på tilbakespill. Deretter blokkerte "Lunna" et Huseklepp-skudd fra kloss hold.

- Jeg hadde ikke så mye å gjøre. Det som kom hadde jeg kontroll på om man ser bort fra målet, konstaterte åfjordingen.

Rosenborg på sin side sleit med pasningskvaliteten, og dermed ble det et deja vu fra fjoråret: Dårlig framdrift og manglende farlighet når motstandermålet nærmet seg. Per Ciljan Skjelbred og Marek Sapara var begge svært bleike, og var blant de som bommet mest med pasningene.

- Det er to årsaker. Til dels er det beskaffenheten til banen, og til dels er det Brann som gjør det bra, hevdet Hamrén og utdypet:

- Det var krig ute på banen, mye dueller og hardt arbeid. Brann gjør det bra defensivt, de "dödar" våre muligheter gjennom hele kampen. Jeg trodde nok at vi skulle få litt mer muligheter spesielt mot slutten av 2. omgang.

Det var nemlig Brann som sørget for ledelse til RBK få minutter etter pause: Bjørn Dahl skulle bare tuppe ballen unna Trond Olsen, men endte med å skru den vakkert i mål bak egen keeper.

Først nesten fire minutter på overtid kom den første hjemmelaga muligheten, da Steffen Iversen hælsparket et Lustig-innlegg videre til Alexander Tettey. Fra ti meters hold skjøt Tettey rett på Håkon Opdal.

- Jeg skulle jo ha satt den, så klart. Keeperen går kjapt ned og jeg burde vel kanskje ha løftet den. I stedet går jeg for å sette den i hjørnet nede til høyre, og det blir redning dessverre, konstaterte Tettey.

PS! Mikael Dorsin måtte ut med krampe i venstre lår, og mister trolig Start-kampen.
PPS! Even Barli var reservekeeper ettersom Espen Johnsen slet med kneet.

Kampfakta

ROSENBORG1-1Brann
Sjølmål (Bjørn Dahl) 52Kristjan Örn Sigurdsson 83

Søndag 5. april 2009 20:00
Tippeliga, Lerkendal stadion
18 400 tilskuere

Rosenborg [4-2-3-1]
Alexander Lund Hansen - Mikael Lustig, Alejandro Lago, Vadim Demidov, Mikael Dorsin (Andreas Nordvik 18) - Anthony Annan, Alexander Tettey - Per Ciljan Skjelbred, Marek Sapara (Rade Prica 64), Trond Olsen (Roar Strand 82) - Steffen Iversen

Gult kort RBK: Alexander Tettey


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Brann 1-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Brann 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb