English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Haugesund kjøper Savolainen
Skrevet av Thomas Myren, 27. november 2009, 15:15

Juska Savolainen imponerte tidvis i serieavslutninga, men får ikke fortsette i Rosenborg. Nå går ferden til Haugesund.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg er veldig glad for denne sjansen. Haugesund er en spennende klubb. Samtidig er det trist å forlate Rosenborg. Jeg har trivdes utrolig godt her, spesielt i høst med mye spilletid og lite skader, sier Savolainen til rbk.no.

Finnen vendte i august tilbake fra utlån til gamleklubben Tampere, og måtte trå til i seriefinalen mot Molde. Han startet deretter også mot Viking og Aalesund. Totalt ble det fem opptredener i høst mens det i hele fjor ble fattige to.

Uflaks er et stikkord. Savolainen hadde allerede spilt UEFA-cup for Tampere sesongen 2007/08, og fikk dermed aldri konkurrert på likt grunnlag i sesongoppkjøringa inn mot Fiorentina-kampene. Men da Alexander Tettey måtte opereres i kneet, fikk Juska sjansen fra start i serieåpninga mot Lyn.

Deretter begynte skademarerittet. Resten av debutsesongen gikk fløyten på grunn av operasjoner i både fot og bekken. Først i mars ble han friskmeldt, og RBK bestemte da altså å låne ham ut.

- Det var først og fremst gjennom kjøpet av Annan i fjor høst at situasjonen til Juska endret seg. Det var en spiller som på en måte gikk rett inn i hans posisjon, en type som ligger og stabiliserer midtbanen, sa Erik Hoftun til RBKweb i sommer.

Nå er også Fredrik Winsnes hentet inn, og dermed skilles veiene. Juska Savolainen har skrevet under toårskontrakt med Haugesund. Opprinnelig var han bundet til RBK ut 2010.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Haugesund kjøper Savolainen» i forumet! Diskutér «Haugesund kjøper Savolainen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb