English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Savolainen ute resten av året
Skrevet av Thomas Myren, 10. juni 2008, 15:16

Fotskaden til Juska Savolainen var mer alvorlig enn først antatt, og den finske midtbanespilleren spiller trolig ikke flere kamper for Rosenborg i år.

Operasjon for Savolainen (19.05.08)


Foto: Thomas Karlsen
Savolainen har en avrevet sene under foten, og har blitt operert hjemme i Finland av den anerkjente ortopeden Sakari Orava.

- Det er en svært sjelden skade. Først om tre måneder vet vi om operasjonen var vellykket eller ikke. Juska er antakelig ute resten av året, men med litt flaks kan han kanskje spille utpå høsten en gang, sier Rosenborg-lege Torbjørn Grøntvedt til rbk.no.

Dette er naturligvis en solid nedtur for finnen, som imponerte som vikar for Alexander Tettey i oppkjøringa og fikk starte serieåpninga mot Lyn. Deretter ble foten for vond til å spille med, og med unntak av et kort innhopp mot Fredrikstad mistet Savolainen resten av vårsesongen.

Kris Stadsgaard ble meniskoperert torsdag, og hadde håp om å være tilbake mot Bodø/Glimt 27. juni. De siste prognosene tilsier derimot at dansken mister den første kampen etter sommerferien.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Savolainen ute resten av året» i forumet! Diskutér «Savolainen ute resten av året» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb