English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Savolainen vender hjem
Skrevet av Thomas Myren, 16. mars 2009, 12:07

Juska Savolainen er bortimot friskmeldt etter fot- og påfølgende bekkenoperasjon, men trenger kamptrening i vår. Det skal han få i gammelklubben Tampere.

- Det er et år siden jeg spilte en skikkelig kamp. Akkurat nå er jeg ikke bra nok til å spille her, og ser frem til å komme tilbake til Tampere for å komme i kampform igjen, sier Savolainen til rbk.no.

Finnen imponerte under oppkjøringa i fjor, og fikk starte serieåpninga mot Lyn. Deretter skadet han undersida av foten, og mistet resten av våren og sommeren. I september og oktober prøvde han seg i noen kamper for RBK2, men så ble han skadet igjen; betennelse i bekkenbeinet og ny operasjon.

Nå blir Savolainen leid ut til gammelklubben til 31. juli.

- Savolainen har vært skadet i lang tid og nå er det viktig at han får spilt kamper. Sjansen for å få spille i Rosenborg er liten akkurat nå, så det er veldig bra at han kan leies ut til sin gamle klubb. Vi får se hvordan det går og gjøre opp status når han er tilbake i Trondheim i begynnelsen av august, sier Erik Hoftun, vel vitende om at Rosenborg planlegger å selge (midtbane)spillere i sommer.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Savolainen vender hjem» i forumet! Diskutér «Savolainen vender hjem» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb