English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
RBK bekrefter Pelu-utlån
Skrevet av Thomas Myren, 31. mars 2009, 09:16

Seint mandag kveld ble Rosenborg og Haugesund enige om en låneavtale til 1. august for John Pelu.Pelu aktuell for Haugesund (30.03.09)

- Det er for mange offensive spillere i klubben akkurat nå, og noen måtte bort. Jeg trives veldig godt i Rosenborg, men nå handler det om å få spille fotball igjen. Og får jeg ikke spille her, må jeg gjøre det en annen plass, sier Pelu til rbk.no.

Han ankom Haugesund i går kveld etter ikke å ha fått kontrakt etter prøvespillet for Houston Dynamo. Nå blir det altså 1. divisjon igjen. Svensken imponerte stort for Kongsvinger i 2007, og ble kåret til årets spiller.

Debutsesongen i Rosenborg ble likevel et mareritt. Pelu hadde ikke fått trent ordentlig på to måneder på grunn av vonde lysker da han kom til RBK, og han fikk et treningssjokk. Formen steg utover våren, men han ble utestengt fra både første- og andrelaget i store deler av mai etter å ha sparket etter en Tromsdalen-spiller.

Først i juni mot Viking fikk Pelu starte en seriekamp. Kjappfoten imponerte i tospann med Steffen Iversen, men prestasjonene kom helt i skyggen av påstand om filming og påfølgende mediestorm.

I mellomtida spilte Pelu bra igjen mot Brann et par dager senere, men pådro seg en alvorlig lårstrekk. To små innhopp mot NAC Breda i Intertoto-cupen kom for tidlig, og først i oktober var han tilbake i kamp. Han overbeviste med målgivende pasning mot Brøndby og mål mot Lyn, men ble plassert på benken da Iversen var tilbake fra skade.

Påfølgende kneoperasjon til Iversen ga Pelu mye spilletid i oppkjøringa i vinter, men etter kjøp av både Rade Prica og Dario Zahora virket veien til en fast plass lang.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «RBK bekrefter Pelu-utlån» i forumet! Diskutér «RBK bekrefter Pelu-utlån» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb