English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Pelu kunne dratt i sommer...
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 2. oktober 2008, 22:41

...men spissen stortrives i RBK, og hjalp i dag laget videre til UEFA-cupens gruppespill.

Etter å ha levert gode kamper på forsommeren ble John Pelu skadet. En strekk holdt svensken på sidelinjen i mange uker. Den siste tiden har han derimot vært tilbake for fullt uten å få spilletid på førstelaget. Men i dag fikk han de etterlengtede minuttene på A-laget, og spissen svarte med en meget god halvtime.

- I dag gikk det fint, og fremfor alt så gikk vi videre. Det var det viktigste, sa spissen fornøyd til rbkweb.no etter kampen. Da Pelu ble innkjøpt ble han omtalt som skapt for 4-3-3-systemet til Rosenborg. Få timer senere ble det klart at Erik Hamrén var ny trener. At klubben ansatte en trofast 4-4-2-trener var ikke godt nytt for vingen. Likevel har han tilpasset seg den nye formasjonen og Pelu sier nå at han trives like godt i 4-4-2.

- Jeg hadde spilt 4-3-3 i fire år før jeg kom hit, så da vi startet i vinter var det litt uvant å spille i et system med to spisser. Men nå vil jeg nesten si at jeg trives bedre i 4-4-2 enn jeg gjorde som kantspiller i 4-3-3. Jeg føler at jeg får bidratt mer sentralt nå, i tillegg til at jeg kommer oftere inn i boksen, forklarer svensken som også fikk skryt av sjefen etter dagens innhopp.

- John kommer inn og kriger bra i tillegg til å være svært delaktig i 2-2-målet, konstaterte trener Erik Hamrén fornøyd.

I bedre form nå enn på forsommeren
Likevel har ikke alt vært rosenrødt for spissen som ved flere anledninger har blitt holdt utenfor kamptroppen til A-laget de siste månedene. Det har ikke bekymret Pelu nevneverdig.

- Jeg vet at jeg er en god fotballspiller når jeg er i form og skadefri. Nå har jeg fått bygd meg opp igjen etter skaden i ro og fred, i tillegg til at jeg har fått god matching i 2. divisjon. Nå begynner det også å løsne formmessig, og jeg føler jeg er i bedre form nå enn jeg var når jeg spilte fra start en periode på forsommeren, forteller Pelu fornøyd.

Kunne dratt i sommer
Men selv om spilleren var skadet gjennom sommeren, så kom det klubber på banen for å sikre seg hans tjenester. Og henvendelsene ble enda mer konkrete da han var skadefri uten å nærme seg Erik Hamréns startoppstilling. Men Pelu har aldri vært inne på tanken om å forlate Lerkendal.

- Jeg hadde tilbud fra flere klubber i Tippeligaen i sommer. Men jeg sa blankt nei til alle. Jeg ville bli i Rosenborg fordi jeg trives kjempebra her. Klubben er fantastisk og det er en utrolig bra stemning i laget. Det som skjer her nå er veldig spennende, og det ønsker jeg virkelig å være en del av, forklarer Pelu uten å ville si hvilke klubber som var interessert i hans tjenester i sommer. I dagens kamp bidro Pelu med en målgivende til det viktige 2-2-målet.

- Jeg får en fin pasning fra Dorsin i bakrom, og vinner en løpsduell mot backen til Brøndby. Jeg ser opp og ser Per storme inn i full fart, da er det bare å legge inn. Heldigvis gjorde han resten, beskrev John Pelu avslutningsvis til rbkweb.no.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Pelu kunne dratt i sommer...» i forumet! Diskutér «Pelu kunne dratt i sommer...» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb