English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han har vist prov på sine ferdigheter
Skrevet av Thomas Myren, 22. juli 2020, 15:01

Emil Ceide ser ut til å få fornyet tillit mot Haugesund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Artig å starte (17.07.20)

- Emil er en ung gutt i utvikling. Han er veldig god én mot én offensivt. Når han først lykkes, kan han gå forbi hvem som helst, skryter Trond Henriksen til rbkweb.no.

Formasjonstreninga i formiddag tyder på at Ceide får starte for femte gang på seks kamper. Samuel Adegbenro trener igjen etter ankelskaden mot Brann, men nigerianeren er trolig ikke klar for å starte på søndag.

- Vi er veldig glade i å få fram unge gutter med potensial fra egen stall. Samtidig har Samuel vært ute. Derfor har Emil fått lov til å øve seg. Jeg syns han gjør det bra når han får ballen i føttene. Han tør litt mer hjemme enn på bortebane, men det er en prosesss for ham. Det kan hende at han svinger litt mer i prestasjonene, men det er bare normalt, syns Henriksen.

- Det var bevisst at han skulle få prøve seg igjen mot Sandefjord, sjøl om han var lite involvert mot Start?

- Helt klart. Du må gi tillit. Det er ikke alltid at de spiller som de sjøl og vi forventer, men da må vi gi dem en mulighet til. Jeg syns han har vist prov på sine ferdigheter både mot Sandefjord og i 1. omgang mot Vålerenga, da han var god.

- Så gjenstår den siste lille biten, som er sluttproduktet gjennom å komme til ordentlige, målgivende innlegg eller at han tar med seg ballen inn på banen og avslutter.

- Han fikk likevel andre-assist på 2-0-målet mot Sandefjord.

- Det er bra, men likevel kunne det ha kommet så mye mer i og med at han klarer å drible så godt som han gjør.

Vegar Eggen Hedenstad trente ikke i dag etter leggskaden mot vestfoldingene. Erlend Reitan er dermed høyaktuell for å starte for første gang for sesongen etter sjøl å ha vært lenge ute med lårskade.

På sentral midtbane ble Per Ciljan Skjelbred drillet, men han er usikker på om han er klar for å starte etter leggskaden allerede i Haugesund. Edvard Tagseth er alternativ som midtbanesjef. Det er uansett ventet at Skjelbred blir med i kamptroppen for første gang på ni år.

Pål-André Helland kan bli vraket. I dag ble Carlo Holse foretrukket som høyreving. Tore Reginiussen er tilbake i midtforsvaret etter å ha blitt hvilt sist.

André Hansen er fortsatt ute med leggstrekk. Femtevalget i mål, Ståle Arntsberg, var med på treninga og er aktuell som reserve fordi Sander Tangvik skadet hofta mot Vard.

Mulig Rosenborg-lag:
Julian Faye Lund

Erlend Reitan - Tore Reginiussen - Gustav Valsvik - Anders Trondsen

Kristoffer Zachariassen - Per Ciljan Skjelbred - Gjermund Åsen

Carlo Holse - Torgeir Børven - Emil Ceide


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Han har vist prov på sine ferdigheter» i forumet! Diskutér «- Han har vist prov på sine ferdigheter» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb