English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Forhåpentligvis får det konsekvenser
Skrevet av Thomas Myren, 23. januar 2019, 16:31

Kåre Ingebrigtsen håper at verken Eirik Horneland eller andre etterfølgere som Rosenborg-trener blir behandlet på samme måte som ham sjøl.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Ville gi bort Ingebrigtsen gratis (22.01.19)
- Hovedtrener er øverste leder (21.01.19)
Ingebrigtsen krever inntil 14 millioner (10.01.19)

I morges inngikk Ingebrigtsen og Erik Hoftun et hemmelig forlik med RBK. Dermed ble rettssaken avsluttet etter to av fire dager.

- Nå har vi lagt dette bak oss. Det vil kanskje gjøre noe med arbeidet i en del klubber. Forhåpentligvis får det konsekvenser for prosesser rundt sparking av trenere, sier Ingebrigtsen.

- Jeg håper at vi har vært med og hjulpet både trenere og klubber til å forstå og se på hvordan de gjør ting. Vi alle kan bli bedre.

Det er altså ukjent hvor mye Rosenborg betaler til de to tidligere trenerne, som fikk sparken 19. juli i fjor. Duoen hevdet at avskjedigelsene var usaklige - og dermed ugyldige - og krevde at RBK skulle betale ut full lønn og eventuelle bonuser fram til opprinnelig utløp av kontraktene 31. desember 2020.

For Ingebrigtsen utgjorde dette potensiellt 14 millioner kroner, mens for Hoftun var beløpet opptil fire til fem millioner.

I henhold til kontraktene fikk de opprinnelig utbetalt sluttpakker på henholdsvis tre og én millioner.

- Det handlet for oss om å få lagt fram saken vår. Nå fikk vi gjort det i retten, og det fikk også Rosenborg. Så kan alle gjøre seg opp ei mening om det. Det handler ikke om pengene. Det handlet for oss om å få si hvordan vi har opplevd dette, kommenterer Ingebrigtsen.

- Hvordan har det vært å sitte i retten mot klubben i deres hjerter?

- Det har vært en tøff opplevelse. Det har vært tøft for meg og Erik, og jeg tror det har vært tøft for Rosenborg. Jeg vil si at det er tre parter som egentlig er veldig glade i hverandre, så vi er veldig fornøyde med at vi har kommet til ei løsning med Rosenborg. Vi kan skilles som gode venner. Vi hadde noen gode avskjedsklemmer og har skværet opp bra.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Forhåpentligvis får det konsekvenser» i forumet! Diskutér «- Forhåpentligvis får det konsekvenser» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb