English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vil vise det svenske folket hvor bra jeg er
Skrevet av Thomas Myren, 11. januar 2019, 06:40

Jonathan Levi debuterer på landslaget i kveld.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg vil gjerne vise det svenske folket at jeg er klar for å vise fram hvor bra jeg er. Derfor er det kult å få være med her nå, smiler Levi til TV4.

Rosenborg-vingen ble før jul belønnet med sitt første uttak på landslaget. Han var ubenyttet reserve i 0-1-tapet for Finland på tirsdag, men i kveld klokka 17.45 er han med fra start mot Island og Erik Hamrén i Doha.

Ringen er sluttet halvannet år etter at han forlot Öster i fordel RBK.

- Til å begynne med følte jeg at jeg ikke ville dra fra Sverige fordi man kanskje ikke fikk like mye oppmerksomhet da. Jeg var litt redd for å bli glemt, innrømmer Levi.

- Jo mer tida gikk, så merket jeg at jeg fikk arbeide litt med ensomheten min der oppe. Jeg fikk ta det rolig. Jeg fikk gjøre mitt, og det var faktisk jævlig fint å få koblet av og fokusere.

Gjennombruddet hans kom i fjor.

- Det begynte tungt. Jeg hadde en god forsesong og fikk mye skryt. Både jeg og klubben så fram mot sesongen. Men så fikk vi en dårlig start med laget. Og jeg satt der i fem eller seks kamper uten å få spille. Da hadde jeg en dårlig periode og fortjente ikke å få spille.

- Så i juni snudde det. Jeg fikk sjansen da noen ble skadet, og fra midtsommeren og til oktober startet jeg nok hver kamp. Da kjente jeg at selvtilliten kom. Hadde jeg stått her i januar i fjor og sagt at jeg skulle spille 30-45 kamper, så hadde jeg tatt det alle dager i uka.

Når Jonathan Levi kommer hjem fra Qatar venter det første møtet med Eirik Horneland.

- Jeg visste først ikke hvem treneren var. De har noen spesielle navn der i Norge, så jeg hadde ikke ordentlig oversikt. Siden jeg fikk høre hvem det var, og jeg håper at han ikke er altfor sint for at jeg avgjorde mot hans tidligere lag forrige sesong.

- Jeg tror det kan være positivt med en ny trener. Jeg syns alltid det er artig med forandringer. Det er ikke noe negativt mot trenerne som jeg har hatt tidligere - den gamle treneren vår tok jo dobbelen, så man kan ikke klage på ham. Jeg syns det blir kult å høre en ny stemme. Så jeg ser fram mot å vise meg fram for ham også.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vil vise det svenske folket hvor bra jeg er» i forumet! Diskutér «- Vil vise det svenske folket hvor bra jeg er» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb