English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er veldig nysgjerrig
Skrevet av Thomas Myren, 4. desember 2018, 23:57

Jonathan Levi gleder seg til å innlede 2019 med debut på landslaget.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Landslagsdebut for Levi (03.12.18)

- Det var jævlig kult når man fikk høre det. Det var ikke noe jeg forventet meg i det hele tatt. En liten overraskelse må jeg si at det var, innrømmer Levi overfor TV4.

Etter kjøpet av Issam Jebali er Levi på papiret bare femtevalg som ving i Rosenborg, men på grunn av skadde konkurrenter har han fått spille ganske mye i år.

Gode U21-landskamper for Sverige er nok likevel hovedårsaken til den noe overraskende tilliten fra landslagssjef Jan Andersson foran samlinga i Qatar 3.-13. januar.

- Han vil så klart se meg i sitt miljø, men han har sikkert oversikt over hvordan jeg er som spiller. Jeg vil dra dit og nyte tilværelsen og samtidig vise hva jeg står for. Jeg vil komme inn i systemet, sånn at jeg vet hva han vil i framtida, kommenterer Levi.

- Det er ikke kjempemange dager vi er der, og det er mange karer som er med på laget. Det er mange saker man ser fram mot med de dagene, og jeg er veldig nysgjerrig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er veldig nysgjerrig» i forumet! Diskutér «- Jeg er veldig nysgjerrig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb