English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kan bli sofamester igjen
Skrevet av Thomas Myren, 2. november 2018, 22:45

Slik som i fjor kan Rosenborg bli seriemester foran TV-en.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi får se hvor Brann står etter forrige helg. Vi ser fram mot helgen. Kanskje vi får feire som seriemestere allerede nå? blunker Jonathan Levi til rbkweb.no.

Med seier over Odd på søndag vil alt fokus bli rettet mot Brann - Strømsgodset, som har avspark klokka 20. Om hjemmelaget avgir poeng, er det 26. seriemesterskapet sikret med to runder igjen.

I fjor kunne RBK ha innkassert gullet på egen hånd, men mislyktes med 0-0 på hjemmebane mot Stabæk. To timer senere var spillerne likevel i ferd med å sprette champagnen i VIP-lokalene, da Molde tre minutter på overtid slo Vålerenga og utsatte festen på ny.

I stedet kunne Rosenborg juble seks dager senere, da Molde tapte 0-1 for Kristiansund. Det var det første "sofamesterskapet" siden 2002. 1997 er eneste anledning forut.

I motsetning til i fjor kan Rosenborg dessuten bli dobbeltmester om én måned.

- Hvordan blir det å spille cupfinale mot Strømgodset?

- Det er første gang for meg. Folk sier at det er veldig spesielt. Nå får jeg endelig sjansen til å oppleve det. Jeg ser fram til å få være med, smiler Levi.

- Den offisielle norgesmesteren blir faktisk kåret i cupen.

- Nettopp! Jeg har hørt mye om det. Alle prater om at det er det største som fins. Det skal bli veldig artig å få oppleve.

- Hva syns du om semifinalen mot Start?

- Vi er ikke gode nok i 1. omgang. Så får vi 1-1-scoringen. Etterpå er det vi som skaper alt. Samtidig kan vi ikke være sikre når det står 1-1. De fikk én sjanse, da ballen gikk via Trondsen.

- Men så kommer Søder. Jeg er veldig glad for hans skyld at han får gjøre det. Han arbeider hardt på hver trening og i hver kamp. Endelig er det han som får avgjøre.

- Han brukte god tid, men fant åpninga.

- Han er iskald. Andre hadde kanskje stresset og tatt den med én touch, men han tar seg tiden. Han vet hva han skal gjøre inne i boksen. Det er der han er som best.

- Det var godt å slippe ekstraomganger.

- Ja, det er alltid bra. Spesielt når det er kamp om tre dager igjen. Det var godt å få den der på slutten.

- Hva syns du om kampen for din egen del? Det ble bare én omgang.

- Sånn er det iblant. Det er treneren som bestemmer.

- Du har lyst til å vise deg fram bedre senere?

- Selvfølgelig. Jeg syns ikke det er min feil, men sånn er det iblant. Det var jeg som fikk ta det denne gang. Det er bare å jobbe på.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kan bli sofamester igjen» i forumet! Diskutér «Kan bli sofamester igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb