English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
11 på rad!
Skrevet av Thomas Myren, 20. oktober 2002, 16:13

Stabæk - Molde 4-2: Gutta boys fra Bærum hjalp Rosenborg, som dermed kan feire sitt 11. seriemesterskap på rad!

Etter gårsdagens 2-2-kamp mot Sogndal, kunne Rosenborg bli seriemester dersom Stabæk tok alle tre poengene på Nadderud. Det gjorde bærumsguttene og fratok dermed Molde muligheten til å bli seriemester; fire poengs forspranget til RBK er selvfølgelig umulig å ta igjen med kun én serierunde igjen. Nå må Molde kjempe mot Lyn om å beholde sølvet.

Dermed kunne Rosenborg i dag feire seriegull nede på Lerkendal. Spillere og trenere fulgte med på Molde-kampen på TV etter at dagens trening var unnagjort. Etterpå kunne en stolt Nils Arne Eggen konstatere at også hans siste sesong som trener endte med gull:

- Vi fikk god hjelp fra Stabæk, og vi takker selvfølgelig for det, sa en glad Eggen til TV2 og legger til:

- I utlandet sier enkelte at det er lett å bli seriemester i Norge, men årets sesong viser at det blir jevnere og jevnere.

Etter fjorårets 6-2-seier mot Brann i Bergen ble det heidundrandes fest i Trondheim. Spillerne festet sammen med fansen til langt på natt og Eggen mente at dette ødela foran Champions League-kampen mot Porto noen dager senere. I år skal dette ikke gjenta seg. I kveld må spillerne nøye seg med pizza og brus på Brakka.

- Spillerne trenger alle de kreftene de kan få foran Ajax-kampen på tirsdag, og derfor blir det rolig i kveld, sier Eggen til TV2.

Dermed blir det feiring av seriemesterskap i forbindelse med hjemmekampen mot Brann søndag om ei uke. Så får vi se om Troillongan slår til med seier mot "Bergens stolthet" - i så fall havner Brann i beste fall for dem på kvalikplass.

GRATULERER ROSENBORG OG NILS ARNE EGGEN!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «11 på rad!» i forumet! Diskutér «11 på rad!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb