English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi får ordne dette sjøl
Skrevet av Thomas Myren, 29. oktober 2017, 21:30

Kåre Ingebrigtsen hadde håpet han endelig kunne juble for seriemesterskap på hjemmebane, men Stabæk ødela. Det ble heller ingen hjelp fra Vålerenga.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har tre kamper igjen, så vi får ordne dette sjøl, sier Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Molde sikret 2-1-seier i Oslo tre minutter på overtid i Oslo. Dermed krympet serieledelsen til åtte poeng. Neste mulighet til gulljubel blir på lørdag, når Kristiansund kan gi en hjelpende hånd i Molde. Alternativt får RBK nytt forsøk på å avgjøre sjøl i Ålesund dagen etter.

- Vi vil alltid bli seriemester så fort som mulig, men nå må vi i hvert fall avgjøre det sjøl. Det får vi mulighet til til helga. Det blir ei spennende helg til! sier Ingebrigtsen.

- Vi skulle gjerne ha avgjort det foran Kjernen. Vi gikk ut for å få det målet - og gjerne flere. Vi satte ikke sjansene, men det må ha vært en jævlig artig 0-0-kamp å se på! Det var veldig mange målsjanser, konstaterer Ingebrigtsen.

- Hva ble bedre etter pause?

- Vi var litt "lange" i førsteomgangen. Da spilte de i mellom oss. Det fikk vi justert. Vi ble flinkere til å stå oppi, og da har vi bedre kontroll.

- Stabæk slapp likevel til mange ganger også etter pause.

- Sånn er det når vi fyrer av alt. Vi kjører i angrep med det vi har av folk. Da ligger de bakpå og tar de overgangene som de får. De får tre-fire overganger, og da skaper de store målsjanser. Men vi må spille med risiko. Vi kunne ikke gjennomføre to omganger slik som 1. omgang.

- Det ble mange rokeringer på midtbanen etter skadene til Konradsen og Lundemo.

- Det ble det. Men jeg syns de var gode de som spilte der. Morten var god både som høyreback og indreløper. Birger så ut som om han hadde spilt både indreløper og sentralt hele sesongen. Jacob gjør det også bra. Vi var klart bedre i 2. omgang enn i første. Vi har en bra gjeng som sitter på benken.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi får ordne dette sjøl» i forumet! Diskutér «- Vi får ordne dette sjøl» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb