English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Adegbenro endelig kampklar igjen
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2018, 13:39

Etter et halvår ute med ankelskade blir Samuel Adegbenro reserve for Rosenborg mot Sandefjord.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg snakket med ham både før og etter treninga i dag. Vi er enige om at dette er riktig. Han blir med på benken i morgen. Om vi bruker ham, gjenstår å se. Men han er tilgjengelig, slår Rini Coolen fast overfor rbkweb.no.

Adegbenro var endelig tilbake i trening i september etter brudd i venstre ankel i treningskampen mot Ranheim i påska.

De første prognosene etter operasjonen tilsa seks uker ute, og bruddet grodde som planlagt. Men spilleren var utover våren plaget av skruene som var operert inn. Det hele endte med ny operasjon hos spesialist i Porto i juni.

- Samuel har trent med oss i tre uker. Forskjellen på ham og de andre skadde spillerne, er at han ikke har vært i opptrening etter muskelskade - derimot etter fotskade. Det har gått fint i det siste. Derfor har vi bestemt å ha ham på benken i morgen. Hvis det blir nødvendig, kan vi bruke ham på slutten av kampen. Det er ingen risiko ved det, forsikrer Coolen.

Det gjenstår dermed å se om RBK allerede i morgen får bruk for nigerianeren, som i fjor avgjorde begge bragdkampene mot Ajax nettopp som innbytter.

- Han kan gjøre det helt spesielle. Han har hatt mange treningsøkter med oss. Vi trenger fortsatt å bygge ham opp med spilletid, men han er definitivt klar for en kortere periode av kampen, kommenterer treneren.

- Han kan begynne med 15-20 minutter. Så kan han fortsette med en halvtime og en halv kamp, før vi bygger ham opp til 60 og 90 minutter. Vi har litt tid på oss.

- Han har kommet i rytmen. Vi får se om vi kommer til å bruke ham, men han er fysisk og mentalt klar. Han er klar til å gjøre det som vi ber ham om.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Adegbenro endelig kampklar igjen» i forumet! Diskutér «Adegbenro endelig kampklar igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb