English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Adegbenro tilbake på trening over helga
Skrevet av Thomas Myren, 20. september 2018, 18:53

Samuel Adegbenro nærmer seg friskmelding etter ankelskaden i påska.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Medisinsk koordinator Haakon Schwabe forteller til VG at nigerianeren er klar til å trene fotball igjen med lagkameratene fra og med neste uke.

Om innspurten i opptreninga går som tenkt, kan Adegbenro være tilbake på banen om én måned - i tide for den trolige seriefinalen mot Brann 28. oktober.

Etter å ha spilt de to første seriekampen mot Sarpsborg og Kristiansund i mars, var uhellet ute i treningskampen mot Ranheim onsdagen i påska. Vingen ble operert på St. Olavs hospital for brudd i venstre ankel allerede samme kveld, og de første prognosene tilsa seks uker ute.

Bruddet grodde som planlagt, men spilleren var utover våren plaget av skruene som var operert inn. Det hele endte med ny operasjon hos spesialist i Porto i juni.

Oppdatert tidsplan tilsa retur i september. Det blir noe forsinkelse, men alt tyder nå på at helten fra kvalifiseringskampene mot Ajax i fjor rekker innspurten av det som forhåpentligvis blir en ny gullsesong.

Også Pål André Helland og Nicklas Bendtner er skadet i henholdsvis legg og lår. Førstnevnte er tilbake på treningsfeltet, mens den store dansken fortsatt trenger noen uker rehabilitering etter strekken mot Shkendija.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Adegbenro tilbake på trening over helga» i forumet! Diskutér «Adegbenro tilbake på trening over helga» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb