English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Adegbenro operert på nytt
Skrevet av Thomas Myren, 26. juni 2018, 17:08

Skadefraværet til Samuel Adegbenro er utvidet med ytterligere tre måneder.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Venstrevingen pådro seg brudd i venstre ankel i treningskampen mot Ranheim i påska. Det ble operert inn skruer for å få bruddet til å gro.

Tre måneder senere var skaden i utgangspunktet leget, men skruene har gjort vondt. Mandag ble Adegbenro derfor operert på ny.

- Skaden Samuel pådro seg har dessverre ikke utviklet seg slik vi ønsket. Dermed ble det nødvendig med ny operasjon, konstaterer lege Ketil Holen overfor rbk.no.

Operasjonen ble foretatt i Porto av Niek van Dijk.

- Van Dijk har meldt tilbake at operasjonen ble utført som planlagt og var vellykket. Samuel må nå gjennom en ny opptreningsperiode og må regne med tre måneder til på sidelinjen, forteller Holen.

Dermed er nigerianeren først tilbake i slutten av september. Opprinnelig håpet Rosenborg at han skulle være kampklar igjen i mai.

Med tanke på at også Yann-Erik de Lanlay og Pål André Helland stadig er skadet, tyder mye på at RBK vil forsøke å hente ny ving når overgangsvinduet åpner 19. juli.

- Det er klart at det er tøft for oss. Det er en posisjon der vi har hatt en del skader. Samuel har nesten ikke vært med i år, så vi har (ofte) bare hatt tre stykker. Det har vært tøft, innrømmer Kåre Ingebrigtsen overfor rbkweb.no.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Adegbenro operert på nytt» i forumet! Diskutér «Adegbenro operert på nytt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb