English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Konradsen tilbake, Trondsen ennå skadet
Skrevet av Thomas Myren, 29. september 2018, 14:47

Rosenborg håpet å friskmelde både Anders Konradsen og Anders Trondsen til kampen i Molde. Sånn ble det ikke.

VS.


Etter å ha hvilt fra start mot Celtic var Trondsen tilbake mot Sarpsborg forrige søndag. På slutten fikk han igjen problemer med lysken og sto over kvartfinalen mot Vålerenga. Nå mister midtbanespilleren enda en kamp.

- Vi har bestemt oss for ikke å ta med Trondsen i troppen. Du må være 100 prosent frisk. Er du ikke det, er det veldig vanskelig å spille kamper som denne. Han trente heller ikke i dag, forteller Rini Coolen til rbkweb.no.

- Han fokuserer nå på neste kamp. Vi får se om han rekker den. Hvis ikke, blir det trolig kampen deretter igjen. Det hadde ikke vært smart å bruke ham i morgen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Navnebror Konradsen er derimot tilbake etter å ha skadet høyrehælen før pause mot Celtic.

- Konradsen er bra igjen. Han måtte komme seg gjennom de siste to treningene uten smerter, og det gjorde han. Han er klar for kamp, så vi kan bruke ham i morgen. Om vi starter med ham, får dere se i morgen. Men han er tilgjengelig, slår Coolen fast.

Om nordlendingen starter, forsvinner Djordje Denic eller Marius Lundemo ut av laget. Valg av formasjon kan sånn sett bestemme hvem som blir foretrukket. Mot VIF var RBK tilbake i klassisk 4-3-3 med to indreløpere, men det er ikke overraskende om Coolen velger å stille med to defensive spillere på midtbanen i Molde.

Det blir trolig ingen forandringer i angrepet. Det betyr i så fall at Yann-Erik de Lanlay fortsetter som høyreving på bekostning av Jonathan Levi. Trioen Nicklas Bendtner (lår), Pål André Helland (legg) og Samuel Adegbenro (ankel) er fortsatt i opptrening etter skader.

I forsvaret er Even Hovland tilbake etter at Besim Serbecic fikk spille på onsdag. Derimot mangler som kjent Birger Meling, som er ute i tre til fire uker med lårstrekk.

- Det er skuffende å miste en spiller som ham. Det er en liten hamstringskade, men også små skader tar to, tre eller fire uker. Han mister de tre kommende kampene, men så har vi pause, påpeker treneren.

- Det positive er at Alex (Gersbach) har arbeidet hardt de siste ukene. Dette viser at det er viktig at spillerne som ikke spiller, får spilletid på RBK2. Det har han fått, og derfor var det OK for ham å komme inn i forrige kamp. Han kunne spille hele kampen.

- Så vi er sikre på at han kan utføre jobben også i morgen. Vi har tro på ham i den posisjonen.

- Hva tenker du om kampen i Molde?

- Det kan bli en av de tøffeste bortekampene. Det er en god motstander, så det blir to gode lag som spiller mot hverandre. Det er et spesielt forhold mellom lagene, og det blir den første kampen for min del. Men jeg var der da G16-laget spilte der, så jeg kjenner omgivelsene og stadion.

- Jeg ser fram til det. Alle kamper for oss blir en finale, og dette er også en spesiell kamp. Det blir interessant!

- Etter to hjemmeseiere vil dere gjerne vinne på bortebane igjen?

- Vi har vist at vi kan spille gode bortekamper. Vi drar dit for å vinne kampen. Det er innstillinga vår, lover Rini Coolen.

Avspark i Molde er klokka 20. Eurosport Norge sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:

André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Tore Reginiussen - Alex Gersbach

Anders Konradsen - Djordje Denic
Mike Jensen

Yann-Erik de Lanlay - Alexander Søderlund - Issam Jebali


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Konradsen tilbake, Trondsen ennå skadet» i forumet! Diskutér «Konradsen tilbake, Trondsen ennå skadet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb