English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Meling ute - må vente på angrepstrio
Skrevet av Thomas Myren, 28. september 2018, 17:41

Birger Meling har havnet på sidelinja i tre-fire uker med strekk i låret. Samtidig må de tre skadde angrepsspillerne smøre seg med tålmodighet.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Meling skadet høyrelåret etter halvannet minutt mot Vålerenga. RBK var først optimistiske, men nærmere undersøkelser viser altså at Alex Gersbach må trå til på venstreback i de kommende kampene.

Det har vært spekulert i om at Nicklas Bendtner (lår) kan være tilbake i neste uke, men det blir trolig ikke tilfelle. I likhet med Pål André Helland (legg) og Samuel Adegbenro (ankel) trenger dansken litt mer tid.

- Alle har behov for å få trent litt ordentlig. Vi ser for oss at de trenger et par uker for å bli ordentlig klare. Det skal mye til for du ser noen av dem før vi kommer til landslagspausen. Etter det har vi tro på at alle tre er tilbake, forteller medisinsk ansvarlig Haakon Schwabe til rbkweb.no.

Rosenborg har derimot håp om at både Anders Trondsen (lyske) og Anders Konradsen (hæl) kan være tilbake på banen mot Molde på søndag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Meling ute - må vente på angrepstrio» i forumet! Diskutér «Meling ute - må vente på angrepstrio» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb